Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4049)

Lampa solara 60W LED senzor, acumulator, telecomanda W789A3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei
Cod produs
EC43780
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa Solara Tip Stradala LED 60W W-789A-3 LED SMD cu panou solar, senzor de miscare, lumina si telecomanda inclusa
Cautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, si care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau o folositi la masa dumneavoastra de bricolaj.
Functionarea lampii cu LED-uri solare este foarte economica: in timpul zilei incarca bateria cu ajutorul energiei solare, iar in intuneric se aprinde automat atunci cand detecteaza miscarea.
Bateria cu energie solara o face ideala pentru utilizarea unei lampi solare cu LED, chiar si in locuri unde ar fi imposibil sau foarte complicat construirea unei retele de energie electrica. Deoarece designul sau este wireless, poate fi amplasata convenabil oriunde. Datorita suportului sau, poate fi instalat cu usurinta oriunde.
Dispozitivul functioneaza chiar si in caz de pana de curent sau in conditii meteorologice nefavorabile - rezistenta la precipitatii este asigurata de rezistenta la apa conform standardului IP65.
Lampa solara de perete sau stradala de 60W, protectie la umiditate si praf IP65. 3 moduri de iluminare si control din telecomanda sau din butonul de pe carcasa. Se poate utiliza in curte, gradina, hale, alei, scari, parcare, casa de vacanta, cabana, etc.
Functioneaza doar pe timpul noptii. In timpul zilei lampa nu ramane aprinsa.
Pornire automata. Senzor de miscare. Cand cineva apare in zona, 3-5m, lumina se va aprinde automat.

3 moduri de lumina:

Mod de lumina de securitate (cand se detecteaza miscare pe timp de noapte, senzorul aprinde si stinge lumina automat)
Mod lumina de veghe (o lumina cu intensitate scazuta ramane aprinsa toata noaptea, iar cand senzorul detecteaza miscare intensitatea creste la maxim)
Mod permanent activat toata noaptea (lumina ramane aprinsa la intensitate maxima toata noaptea)

Lampa are nevoie de 6 ore de incarcare la lumina soarelui in timpul zilei si functioneaza 8 ore noaptea. Incarcarea panoului solar depinde de durata luminii si de conditiile meteorologice. Cu cat soarele este mai puternic, cu atat timpul de incarcare este mai scurt. In zilele innorate sau ploioase, eficienta bateriei este redusa, rezultand timpi de iluminare mai scurti.

Continut pachet:

1 x lampa LED cu panou solar
1 x telecomanda cu functii multiple
1 x suport

- Dimensiuni aproximative: 28/15/3cm

Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici diferente fata de produsele prezentate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura