Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4051)

Set 2 Adaptori CCTV Video Balun Pasiv 12D017 XXM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei
Cod produs
EC1648
Pe stoc
Da
Descriere
Set 2 Adaptori CCTV Video Balun Pasiv ce permit transmisia de semnal video pe cablu UTP sau FTP pe distante de pana la 600 metri.Specificatii

1 canal video

raspuns in frecventa 15 Khz - 6mhz / 60db

BNC coax ~ 75 Ohm

distanta maxima ~ 400m COLOR sau 600m A/N

conectarea se face cu insurubare direct prin fire

Mentiune
CMRR pentru adaptoare de impedanta (balunuri).
Balun este prescurtarea de la "Balance-Unbalance", in sistemele CCTV acesta este un element de leg?tura dintre un cablu coaxial si un cablu UTP.
Cel mai benefic avantaj al liniilor de transmisie simetrice este costul scazut, rezistenta la interferente si posibilitatea de a face conexiuni mult mai lungi.
Datorita aranjamentului simetric al firelor, interferentele vor fi identice si pot fi astfel anulate, lucru ce nu este posibil la un cablu coaxial.
Posibilitatea unui adaptor balun de a anula interferentele identice aparute pe ambii conductori ai unui mediu de transmisie este descrisa de parametrul Common Mode Rejection Ratio (CMRR). Acesta este raportul dintre valoarea semnalului parazitic la iesirea asimetrica si valoarea semalului parazitic la intrarea simetrica a adaptorului. Parametrul poate fi masurat, de exemplu, prin aplicarea unui semnal parazitic Vz la ambele intrari ale partii simetrice (in scurt pentru a elimina anularea diferentiala). In aceste condiTii, un adaptor de impedanta ideal nu ar prezenta nici un semnal la iesirea asimetrica, insa in realitate va aparea un semnal Vb. Valoarea CMRR se obtine aplicand urmatoarea formula:
CMRR = 20*LOG(Vb/Vz)
Valoarea CMRR a balunurilor (in banda de 15 kHz - 6 MHz) este de 60 dB.
Aceasta inseamna o atenuare a semnalelor (interferente) de pana la 1000 de ori.
Setul contine 2 adaptori.
Produsul este oferit in blister transparent.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura