Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4492)

Storcator de fructe, cu palnie larga, Victronic 1000w VC9118

0 stars: 0.00 din 0 pareri

340 lei
Cod produs
EC183
Pe stoc
Da
Descriere
Storcatorul Victronic VC9118 tip PowerJuicer este un dispozitiv ce poate fi utilizat atat pentru fructe, cat si pentru legume.

Fiind fabricat din material plastic rezistent si cu un design placut, este foarte usor de curatat, putand fi introdus chiar si in masina de spalat vase. Storcatorul de fructe Victronic VC9118 tip Power Juicer are o capacitate de 1 litru pentru suc si de 2 litri pentru pulpa, si doua viteze de procesare, fapt ce ii permite stoarcerea fructului intreg. Cantitate mare de colectare a sucului Power Juicer foloseste forta principala de centrifugare a fizicii, facand cantitatea de suc sa creasca pana la 85% (storcatoarele traditionale extrag suc in proportie de 45%-65%). Power Juicer Victronic aplica structura de siguranta dubla. Puteti porni aparatul numai dupa ce este corect instalata sita, capacul si manerul, ceea ce mareste siguranta utilizarii semnificativ. Dotat cu functie de auto-oprire in cazul supraincalzirii.

Componente: unitatea principala fabricata din INOX si plastic. accesoriu de presare vas colector pentru resturi mecanism de blocare orificiu de scurgere a sucului sita centrifuga cablu de alimentare palnie de alimentare - larga. capac buton pornit /oprit cu doua viteze de functionare.

Date tehnice:
Tensiune de alimentare: 220 - 240 V 50 Hz
Nivelul de sunet: maxim 78 db
Putere 1000W
2 Viteze de procesare
Capacitate recipient suc: 1 Litru;
Capacitate recipient pulpa: 2 litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura