Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4492)

Dozator sapun lichid cu senzor VC1419

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58 lei
Cod produs
EC10569
Pe stoc
Da
Descriere
Dozator pentru sapun lichid cu senzor Soap Magic Victronic VC-1419 este un dispenser electric pentru sapun lichid.

Dispenserul electric de sapun Lichid functioneaza cu 4 baterii de 1.5V tip AAA

Capacitate ~ 400 ml
Dozatorul de sapun Magic Soap este solutia practica si igienica pentru orice casa, in bucatarie sau baie, pentru terasa ori pentru hoteluri.
Prevazut cu LED pentru a indica functionarea, atunci cand este utilizat.Laterala dozatorului este transparenta, pentru a indica nivelul de sapun lichid.Usor de folosit de catre oricine, poate fi alimentat cu orice tip de sapun lichid, detergent lichid de vase, gel dezinfectant, etc.
Pentru reumplere, doar ridicati capacul si umpleti-l pana la nivelul indicat.
Dozatorul de sapun lichid Soap-Magic este usor de utilizat, fiind un dozator de sapun pentru care nu trebuie sa folositi mainile.
Acesta utilizeaza cea mai recenta tehnologie cu senzor de miscare care va doza sapun in cantitatea perfecta de fiecare data. La acest dispenser de sapun lichid nu trebuie sa apasati pompa.Este suficient sa puneti mana sau buretele de vase ori de baie in dreptul lui iar senzorul se va activa.
Acesta se opreste automat dupa 3 secunde de la activare si previne astfel functionarea continua a dozatorului atunci cand un obiect este plasat sub senzor in mod accidental.
Dozatorul electric de sapun are un rezervor de capacitate mare - 400 ml.
Un LED va ilumina in momentul activarii.
Consumul electric este redus, avand un timp de functionare de aproximativ 4 luni cu 4 baterii de 1.5V tip AAA (bateriile nu sunt incluse).
Dispenserul de sapun lichid poate fi folosit atat pentru sapun lichid sau detergent de vase, sampon, crema lichida, gel dezinfectant cat si pentru dozajul oricarui alt lichid.
Dimensiuni aproximative: 8 cm (l) x 19 cm (h).
Produsul este fabricat din plastic.
Culoare: alb cu bleu deschis sau alb cu argintiu, in functie de lot.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura