Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4281)

Furtun luminos banda 4000 LED-uri lumina rosie rola 100m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

590 lei
Cod produs
EC15822
Pe stoc
Da
Descriere
Rola de 100 m furtun luminos cu 4000 LED-uri cu lumina rosie prevazut la interior cu banda cu LEDuri SMD este destinat decoratiunilor de Craciun 2013 dar si altor aranjamente pentru orice ocazie.
Forma rectangulara.poate fi folosit atat in spatii interioare cat si la exteriorideal pentru iluminarea (decorarea) fatadelor, a gradinii, ca obiect decorativ in vitrina unui spatiu comercial sau expozitional, decoratiuni stradale de Craciun etc.poate fi utilizat in orice anotimpcontine doua fire si aproximativ 40 LEDuri SMD per fiecare metru (rezulta un total de 4000 LED-uri pe rola de 100 m)consum redus de energiepoate fi si portionat (taiat) in mai multe segmente, locurile de sectionare sunt marcate, la fiecare doi metri liniari de furtun sau la fiecare metru, in functie de lotfurtunul nu este prevazut cu cablu de alimentare - 220 V (acesta se achizitioneaza separat)lumina LEDurilor este rosieflexibil - poate realiza diverse decoratiuni (litere, desene sau decora contururi)material exterior transparent, necolorat.

FORMA FURTUNELOR CU BANDA LED ESTE RECTANGULARA!

ATENTIE LA ALIMENTARILE SI LA MUFELE DE CONECTARE FOLOSITE! DACA NU UTILIZATI ACCESORII CU IP65, TOATE IMBINARILE TREBUIE POTEJATE FOARTE BINE DE UMEZEALA SI DE INTEMPERII, EVITANDU-SE, TOTODATA, APARITIA CONDENSULUI!

ATENTIONARI :

Indiferent de modelul achizitionat, alimentarile si imbinarile trebuie protejate de actiunea directa a ploii si a ninsorii (pericol de scurtcircuit, flama, topire a firului), chiar daca pe ambalaj este specificat ca sunt instalatii pentru Exterior. Garantia nu acopera astfel de defectiuni daca produsele nu au fost ferite de apa, in zona imbinarilor. Furtunul este 100% rezistent la apa, dar imbinarile si alimentarile necesita atentie.
Instalatia lumineaza pana la temperaturi de pana la ~ - 20 grade Celsius
Conectarea la 220V se va face la o priza protejata de intemperii si de umezeala. Orice tip de conector va fi protejat de apa.
Interconectarea (montarea in serie) cu alte instalatii similare se va face in spatii protejate de umezeala.
Daca produsul se deterioreaza in timp, nu atingeti firele neizolate si nu conectati la priza. Risc de electrocutare!
A nu se lasa in functiune nesupravegheat ori la indemana copiilor!
Nu interveniti asupra aparatului cand este conectat la priza.
Inainte de a conecta la priza instalatiile montate, lasati sa ajunga la o temperatura normala inainte de a le introduce in priza.
Nu montati cu imbinarile in apropierea de perdele, beteala etc.

Instalatiile Luminoase pot fi expuse la exterior dar cu imbinarile bine izolate, ferite de actiunea directa a ploii ori a zapezii. NU se acorda garantie pentru instalatiile oxidate ori care prezinta urme de umezeala, din cauza unor imbinari defectuoase!
Nu lasati instalatiile montate pe timpul verii, soarele puternic afecteaza calitatea materialelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura