Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4049)

Lanterna cu LED 10W Reincarcabila GdLite GD2621

0 stars: 0.00 din 0 pareri

207 lei
Cod produs
EC28039
Pe stoc
Da
Descriere
Lanterna cu LED tip Cree, putere 10W. Lanterna Reincarcabila model GdLite GD-2621

Lanterna cu LED de 10W acopera o multitudine de necesitati in materie de iluminat portabil: ideala pentru camping, activitati in aer liber, lanterna de cautare - atat pe uscat, cat si pe apa, indispensabila la drum, extrem de utila in cazul penelor de curent si la reparatii. Lanternele cu LED si acumulator reincarcabil sunt cele mai fiabile in activitatile de paza a baltilor si a diverselor perimetre.

Lanterna cu LED de 10W tip Cree XM-L T Power ofera o raza de inalta intensitate, de pana la 800 de lumeni. Raza de lumina a lanternei este vizibila pana la un Km.

Tehnologia de iluminare cu LED-uri ofera un consum cu pana la 90% mai mic. Lanterna GD-2621 dispune de raza ajustabila, prin intermediul suportului rabatabil. Usor de pozitionat pe aproape orice suprafata si cu multiple posibilitati de agatare. Lentila lanternei cu LED este fabricata din materiale rezistente. Include curea de nylon, pentru purtare pe umar, incarcator 220V si 12V. Acumulator de 6V 4Ah inclus. Autonomie: pana la 25 ore pe faza I (economica)pana la 17 ore pe faza normala (intensitate 100%)

Lanterna dispune si de iluminat intermitent in caz de urgenta - 4 LED-uri de culoare rosie, pe partea opusa reflectorului (butonul de actionare este pozitionat pe partea opusa mufei de incarcare).
Dimensiuni: 22 x 18 x 12.5 cm (lungime x inaltime x diametru reflector);
Diametru lentila: ~ 9.5 cm
Greutare lanterna LED: 1.18 Kg (fara accesorii, cu acumulator inclus).

Acumulatorul suporta peste 200 de cicluri de incarcare. Inainte de prima utilizare: incarcati timp de maxim 20 de ore, la 220V. Nu incarcati niciodata mai mult de 24 de ore la priza 220V si mai mult de 12 ore la priza 12V. Mufa de incarcare este pozitionata pe lateralul lanternei, chiar in stanga reflectorului. Mufa este dotata cu un capacel din cauciuc, pentru protectie impotriva umezelii si a prafului.

Atentionari: Nu priviti direct in raza luminoasa, poate dauna vederii. Incarcati o data la 3 luni, chiar daca nu utilizati lanterna, pentru a prelungi durata de viata a acumulatorului. Nu utilizati incarcatoare deteriorate. Nu scufundati in apa si nu supuneti lanterna la soare, la umezeala mare si la temperaturi extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura