Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4051)

Baterie externa Power Bank 12000 LCD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

98 lei
Cod produs
EC29584
Pe stoc
Da
Descriere
Baterie Externa pentru Telefoane si Dispozitive Mobile Power Bank inscriptionata 12000, acumulator extern pentru incarcat smartphone, telefon, tableta, e-book reader, etc.
INCARCA BATERIA UNUI iPHONE DE MAXIM 2 ORI.
Mobile Power Bank 12000 este un alimentator portabil, sursa portabila pentru Telefon mobil, tableta sau alte device-uri portabile.
Poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V. Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, LG etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra. Display LCD albastru de indicare a starii bateriei - la ce capacitate este incarcat acumulatorul aparatului. Pentru a incarca un dispozitiv mobil, conectati-l la Mobile Power Bank si porniti bateria externa, apasand scurt pe butonul de Pornire / Oprire. Telefoanele mobile si dispozitivele cu capacitate mai mica a bateriei se conecteaza la 5V 1A, iar tabletele si dispozitivele cu capacitate mare a bateriei, la 5V 2.1A. Aparatul se incarca la USB. Se introduce in dispozitiv mufa cu micro USB, careia i se ataseaza cablul cu USB.
Caracteristici Baterie Externa Power Bank cu Display LCD:
Capacitate inscriptionata de fabricant: 12000 mAh Input : 5V 1A Output 1: 5V-1A Output 2: 5V-2.1A Mufele sunt atasate (incorporate) cablului USB Greutate: ~ 240 grame. Dimensiuni ~ 14 x 6 x 2 cm Puteti incarca telefonul mobil la acumulatorul extern folosind propriul sau cablu de incarcare cu mufa USB. Are iesire pentru 2 porturi USB pe 1 Amper si respectiv 2 Amperi, ceea ce insemna ca se pot alimenta 2 device-uri simultan. Este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc. Poate substitui cu succes alimentatorul auto. Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim. Nu e recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid. Diverse culori: alb, negru etc. - disponibile in frunctie de stoc. Carcasa este fabricata din material plastic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura