Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Suport mic pahar cu clips de prindere pe masa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12 lei
Brand
EC29608
Pe stoc
Da
Descriere
Suport pahar cu cleste - clips de prindere pe masa - Cupholder Drinkclip. Suporturile pentru Pahare sunt fabricate in plastic de diverse culori vesele.Acest suport este un gadget care va scapa de grija accidentelor pe birou sau oriunde doriti sa va beti cafeaua fara a o varsa accidental, in timp ce sa lucrati.
Cu ajutorul Suportului Cup Holder Drink Clip, orice pahar sau ceasca de cafea poate fi atasata de partea laterala a unui raft sau birou.
Suportul de pahar este realizat din material plastic colorat, are o circumferinta de ~ 6.1 cm iar prinderea se face direct pe marginea biroului sau a mesei de lucru (sistem prindere tip cleste).
Suportul Cup Holder Drinkclip va oferi confort sporit timpului petrecut la birou, astfel incat veti putea savura bucuros bautura dumneavoastra preferata chiar in timp ce navigati pe internet. Puteti achizitiona mai multe suporturi, pentru depozitarea atat a paharelor cu bauturi, cat si a recipientelor cu pixuri, pensule etc. Cu un pret foarte mic, faceti economie de spatiu pe biroul dumneavoastra!
Suporturile de Pahare pentru Birou pot fi utilizate si de catre companii, in campaniile de publicitate in cadrul carora se ofera obiecte promotionale imprimate si personalizate.

diametru interior suport ~61 mm
material plastic
dimensiuni: 16 x 7.5 cm
diverse culori vesele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura