Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Masuta laptop Table Mate IV masa pliabila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

125 lei
Brand
EC30044
Pe stoc
Da
Descriere
Masuta Laptop Multifunctionala, Table Mate 4 Masa Plianta portabila si comoda, ajustabila pe inaltime. Prevazuta cu margini ce previn alunecarea.
Masuta laptop pliabila Table Mate Table IV este ideala pentru utilizatorii de laptop, fiind confectionata dintr-un material solid si rezistent, fiind in acelasi timp usoara la transport. Masuta pentru laptop TABLE MATE IV este un accesoriu foarte util pentru toata lumea, o masa de laptop portabila.
Table Mate IV este ideala si pentru cei imobilizati la pat, poate fi un birou pentru laptop sau masuta de activitati pentru copii .
TableMate IV reprezinta un produs perfect pentru casa ta: usor de montat fara unelete si scule, in numai 1 minut. Blatul masutei se poate regla in 3 trepte in functie de activitatea prestata; picioarele sunt ajustabile in 6 pozitii.
Masa Table-Mate IV este ideala pentru cei care au un spatiu limitat in casa.
Masa Table-Mate IV este ajustabila, usor de montat si de manevrat.
Puteti folosi masa Table-Mate IV pentru a lucra pe laptop, pentru a lua masa si chiar pe post de birou pentru studii pentru cei mici.
Cu ajutorul ei puteti uita de neplacerile frimiturilor cazute pe jos sau a durerilor de spate cand luati masa pe o tava.
Puteti regla masa Table-Mate la 6 inaltimi diferite sau sa o inclinati in 3 unghiuri diferite. Inaltimea poate fi reglata intre ~ 50 - 70cm
Cand ati terminat sa folositi masuta Table Mate, o pliati si o puteti depozita lipita de perete sau chiar sub pat.
Dimensiunile suprafetei aprox. 40cm x 52cm.
SUporta greutati de pana la ~ 20 Kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura