Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Pesmet Panko 1kg Obento Fulgi Pesmet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei
Brand
EC39223
Pe stoc
Da
Descriere
Pesmet Panko, 1kg ambalat la punga, marca Obento, ideal in bucatarie pentru restaurante, baruri, terase, hoteluri, etc., dar si pentru gospodine si bucatarese, perfect pentru pregatit cruste crocante, pentru a gratina sosul bechmel de pe caneloni sau lasagna, dar si pentru alte tipuri de paste, amestecat cu branza si unt, confera o suprafata crocanta si gustoasa.
Acest pesmet este potrivit atat pentru restaurante cat si pentru micile gospodarii si pentru bucataresele harnice, care doresc sa isi resfete musafirii si familia cu cele mai delicioase preparate.
Pesmetul japonez Panko este recunoscut pentru faptul ca absoarbe mai putine grasimi decat pesmetul obisnuit, fiind mai crocant, ceea ce il face ideal pentru carne, legume sau creveti.
Acest pesmet este folosit la acoperirea bucatilor de carne cat si a legumelor. Datorita fulgilor mari, se formeaza o crusta comparabila cu cea din fulgi de porumb. Din punct de vedere al consistentei, este similar cu Mie de Pain frantuzesc din miez de paine fara crusta, transformat in pesmet. Are o textura mai crocanta si mai aerata decat toate tipurile de pesmet existente in bucataria occidentala si nu absoarbe grasime la prajire, rezultand o crusta mai crocanta si mai usoara. In afara Japoniei, este folosit din ce in ce mai mult atat pentru preparate asiatice cat si occidentale: se foloseste foarte mult pentru peste si fructe de mare.
Pesmetul panko este facut din paine alba, simpla, (coapta electric, deci nu se dezvolta o crusta). De fapt, acesta nu e deloc format din firmituri, ci fulgi.
Panko este foarte aerisit (in timp ce alte pesmeturi sunt prea fine pentru a pastra "pachetele" de aer in procesul de gatire), care ofera o textura crocanta de neegalat intr-un timp scurt de prajire la o temperatura mare.
Pesmetul marca Obento, vine ambalat la 1Kg intr-o punga.
Conditii de pastrare:
A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatura de maxim 25 grade Celsius.
A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Ingrediente pesmet Panko: faina de grau, drojdie, sare, ulei de palmier, glucoza, mix coacere: faina de grau, faina de malt, pudra de alge, acid ascorbic, proteina izolata de soia.
Coreea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura