Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Baterie externa Power Bank Solar cu UV Lanterna 20LED si USB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei
Brand
EC34573
Pe stoc
Da
Descriere
Incarcator Baterie externa Power Bank cu Incarcare Solara, are 2 porturi USB de 1A si 2A si dispune de lumina UV si de o lanterna puternica cu 20 de Led-uri.
Acest produs este un acumulator extern pentru incarcat smartphone, telefon, tableta, e-book reader etc.
INCARCA BATERIA UNUI Telefon DE ~ 2 - 3 ORI.
Mobile Power Bank inscripitionat cu 12000mAh este un alimentator portabil, sursa portabila pentru Telefon mobil, tableta sau alte device-uri portabile.
Poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V. Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, LG etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra. Dispune de martori Led de culoare albastra- de indicare a starii bateriei - la ce capacitate este incarcat acumulatorul aparatului - procentual.
Telefoanele mobile si dispozitivele cu capacitate mai mica a bateriei se conecteaza la 5V 1A, iar tabletele si dispozitivele cu capacitate mare a bateriei, la 5V 2.1A. Aparatul se poate incarca si la USB. Se introduce in dispozitiv mufa cu micro USB, careia i se ataseaza cablul cu USB inclus in pachet.
Are iesire pentru 2 porturi USB pe 1 Amper si respectiv 2 Amperi, ceea ce insemna ca se pot alimenta 2 device-uri simultan. Este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc. Poate substitui cu succes alimentatorul auto. Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim. Nu e recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid.
Instructiuni de utilizare:
Pentru a incarca un dispozitiv mobil, conectati-l la bateria externa si aspetati ca bateria externa sa inceapa incarcarea.
Pentru a activa lumina UV apasati scurt si rapid de 2 ori butonul de Pornit/Oprit.
Pentru a se activa lanterna cu 20Led-uri, se tine apasat lung pe butonul de On/Off in jur 5-6 secunde.
Pentru dezactivare se apasa la fel ca si la activarea functiilor dorite.
Input : 5V Output 1: 5V-1A Output 2: 5V-2A Greutate: ~ 264 grame.
Dimensiuni totale ~ 12.5x7.5x2.5cm
Dimensiuni panou solar/ dimensiuni lanterna ~9.5x6.5cm
ATENTIE! Poza este exemplificativa. Culoarea produsului poate diferi in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura