Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5260)

Perie pentru indepartare par de animale si scame

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei
Brand
EC36953
Pe stoc
Da
Descriere
Perie pentru indepartarea parului de animale si scame Fur Wizard, de manevrat, reutilizabil si dispune de doua micro-perii pentru o viteza de colectare de doua ori mai mare, acest set dispune de o baza de auto-curatare ce are si rolul de colectare a scamelor si parului de animale.

Peria indeparteaza parul de animale avand o durata de folosinta si capacitate mult mai mare decat dispozitivele de curatare tip roller cu hartie adeziva.

Cele doua fete pentru curatare nu necesita inlocuire, iar pentru a arunca firele de par si scamele adunate nu trebuie decat sa scoateti clema de la baza dispozitivului de colectare.
Pe langa peria principala de curatare ce are o lungime de 30 cm si o latime de 5,5 cm, setul contine si o perie mica ce functioneaza dupa aceleasi principii si este perfecta atunci cand plecati in calatorii.
Instrument de indepartare a parului de animale poate fi folosit in mod repetat fiind echipat cu o baza cu auto-curatare. Oricine detine un animal stie care sunt problemele cu parul prezent peste tot - pe haine, pe tapiserii de mobila, in masina, pe covoare.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura