Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Lanterna frontala LED 1W si COB 3W pe baterii BL901COB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei
Brand
EC37197
Pe stoc
Da
Descriere
Lanterna frontala LED 1W si COB 3W, pe baterii, X-Balog BL-901.

Lanterna de cap utilizeaza cea mai noua si eficienta metoda de iluminat, LED-ul tip COB (Chip On Board) de 3W. COB LED ofera o emisie uniforma a luminii, urmand a inlocui curand tehnologia invechita a primelor LED-uri. Daca va ganditi sa cumparati o lanterna de cap, modelul de lanterna frontala cu COB si LED este recomandarea noastra. Ideala sa o purtati oriunde cu dumneavoastra: in autoturism, la pescuit, in drumetii si camping, la explorarea pesterilor, escaladari montane, la tara etc.
Alimentata la 3 baterii tip AAA 1.5V, furnizeaza un flux luminos puternic si distribuit uniform. Unele loturi pot utiliza baterii tip AA. Bateriile nu sunt incluse.

2 pozitii de iluminare, actionate prin glisarea stanga-dreapta situat pe partea superioara a lanternei: Faza 1: Glisarea in partea dreapta activeaza faza luminoasa a COB LED-ului 3W

Faza 2: Glisarea in partea stanga activeaza faza luminoasa a COB LED-ului 1W

Intre cele 2 glisari, exista pozitia de mijloc care pastreaza lanterna in pozitia de Oprit OFF. Economica, autonomia poate fi de pana la 4 - 5 ore in continuu, in functie si de bateriile utilizate. Utilizarea ocazionala mareste considerabil autonomia. Nu uitati sa scoateti bateriile, daca nu folositi lanterna de cap pentru o perioada indelungata. Corpul lanternei este fabricat din plastic ABS. Curele elastice ajustabile pentru frunte si crestetul capului. Temperatura de functionare: -20 ... +50 grade Celsius.

Dimensiuni lanterna de cap: 7.5x6x6.5cm

Diametru cap: 6cm, dimensiune COB: 4.5cm

Dotata cu curea elastica, cu prindere pe frunte si crestet. Capul lanternei poate fi ajustat la 90 de grade. Nu folositi si nu depozitati lanterna in umezeala excesiva sau la temperaturi extreme. Setul include: Lanterna Frontala Banda Elastica si Ajustabila de pus pe cap Lanternele Frontale cu LEDuri sunt economice si confera comoditate in utilizare, lasand mainile libere.

Lanternele de cap isi gasesc utilitatea intr-o multitudine de activitati: la pescuit, in curte si gradina, la reparatii in atelier, service auto ori garaj, in camping ori plimbari si catarat pe munte.
Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura