Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Pensula pentru machiaj cu peri sintetici Megaga E926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21 lei
Brand
EC38029
Pe stoc
Da
Descriere
Pensula pentru machiaj cu peri sintetici Megaga E9-26, este special conceputa pentru a asigura aplicarea optima si cat mai usoara a blush-ului, a conturului sau chiar si a bronzerului. Pentru a avea rezultate maxime, pensula profesionala este realizata din fibre sintetice
Pensula pentru fata dispune de un maner elegant, ergonomic, conceput pentru a ii asigura o manevrare foarte usoara.
Pentru rezultate optime, atunci cand se folosesc produse pudra, loviti usor pensula cu degetul, pentru a inlatura surplusul de pe ea.

Curatarea pensulelor:

Nu cufundati pensulele cosmetice in apa, intrucat se poate deteriora liantul care tine impreuna perii pensulei. Tineti pensula cu perii in jos sub jet de apa, curatati-o fie cu sampon, fie cu produse special destinate acestui procedeu delicat, clatiti-o in acelasi mod, sub jet de apa.
Intotdeauna lasati pensulele sa se usuce in mod natural, asezandu-le in pozitie orizontala, nu verticala, ca sa nu se scurga apa peste liantul care sustine perii.
Este important sa mentineti pensulele curate - ele sunt un adapost confortabil pentru bacterii, in cazul ideal trebuie sa fie curatate o data pe saptamana.
Culoarea si design-ul pot diferi usor, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura