Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
180 pareri

Pensula profesionala machiaj Lila Rossa LR304

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11 lei
Brand
EC38032
Pe stoc
Da
Descriere
Pensula profesionala machiaj ideala pentru a asigura aplicarea optima si cat mai usoara a fondului de ten, a pudrei de setare a concealer-ului sau a produselor crema si a primerului, Lila Rossa LR304, realizata din fibre sintetice.

Pensula asigura accesul in zona ochilor, se foloseste pentru aplicarea fondului de ten, datorita perilor fini si desi, dispusi in semicerc, ce fac aplicarea facila si uniforma.
Pensula permite aplicarea detaliata a corectorului si setarea cu pudra a aceleiasi zone.
Pentru rezultate optime, atunci cand folositi produse pudra, loviti usor pensula cu degetul, pentru a inlatura surplusul de pe ea.
Pensula pentru fata dispune de un maner elegant, ergonomic, conceput pentru a ii asigura o manevrare foarte usoara.

Curatarea pensulelor:

Nu cufundati pensulele cosmetice in apa, intrucat se poate deteriora liantul care tine impreuna perii pensulei. Tineti pensula cu perii in jos sub jet de apa, curatati-o fie cu sampon, fie cu produse special destinate acestui procedeu delicat, clatiti-o in acelasi mod, sub jet de apa.
Intotdeauna lasati pensulele sa se usuce in mod natural, asezandu-le in pozitie orizontala, nu verticala, ca sa nu se scurga apa peste liantul care sustine perii.
Este important sa mentineti pensulele curate - ele sunt un adapost confortabil pentru bacterii, in cazul ideal trebuie sa fie curatate o data pe saptamana.
Culoarea si design-ul pot diferi usor, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura