Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4281)

Lanterna profesionala LED cu acumulator si slot USB TDT8-30W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei
Cod produs
EC40828
Pe stoc
Da
Descriere
Lanterna Profesionala LED, cu Acumulator si slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile, incarcare cablu USB, Lanterna LED, Lanterne Profesionale cu LED , cu intrare USB Power Bank incarcare telefon mobil si Acumulator, model TD-T8-30W.

Material ~ plastic ABS
Temperaturi de functionare ~ intre -10o - +40o Celsius
1 Buton etansat, situat pe maner.

In fata manerului si pe partea din spate exista 2 orificii destinate cureluse de transport ( incluse in colet). Lanterna are doua trepte de lumina , lumina puternica la putere 100% si lumina la putere de 50%. Fazele de iluminare se activeaza de la butonul aflat pe manerul lanternei.Putere consum: 30W
Autonomie ~ cateva ore iluminare continua; Utilizarea intermitenta prelungeste considerabil autonomia acumulatorului lanternei. Sistem de incarcare ~direct in lanterna prin mufa de incarcare pozitionata pe partea opusa reflectorului., prin intermediul cablului USB inclus in pachet Slot USB Power Bank pentru incarcarea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive, aflat in vecinatatea mufei de incarcare.
Ambele mufe, atat cea USB cat si cea de incarcare sunt protejate de o clapa siliconica.

Acumulator LI-ION 3,7V
Alimentare Incarcator : 100-240V AC
Frecventa incarcator : 50-60Hz
Tensiune iesire incarcator : 4,2V - 600mA

ATENTIE! Utilizati doar incarcatorul care corespunde valorilor permise , nu utilizati incarcator cu alte valori deoarece exista riscul sa deteriorati sursa LED a lanternei si acumulatori acesteia.

Incarcare Acumulator:

La prima utilizare, se descarca acumulatorul lanternei si se pune imediat la incarcat, maxim 12 ore. Nu lasati niciodata lanterna la incarcat mai mult de 12 ore. Urmatoarele incarcari vor dura maxim 8 ore.
Lanterna se incarca doar in Pozitia Oprit si nu se utilizeaza in timpul incarcarii.
Incarcati acumulatorul lanternei timp de ~ 6 ore la fiecare 3 luni, in cazul in care nu o utilizati o perioada mai lunga de timp.
Dupa ce acumulatorul lanternei s-a descarcat, puneti imediat la incarcat.
Lanterna poate fi incarcata la priza de 220V.
Nu folositi si nu depozitati lanterna in umezeala excesiva (>90%) sau la temperaturi extreme.
Nu incercati sa demontati lanterna, acest lucru duce la pierderea garantiei
Se curata prin stergerea cu o laveta moale, usor umezita.

A nu se scufunda in apa si a se feri de socuri si caderi.

Atentionari Lanterne Profesionale cu LED-uri Puternice: Nu lasati lanterna pornita in timpul incarcarii ! Reincarcati minim o data la 3 luni. Nu demontati si nu scufundati in apa! Nu iluminati direct in ochi si nu priviti spre reflectorul aprins! Utilizare Lanterne LED Profesionale: Lanternele cu LEDuri sunt economice si confera Putere de Iluminare. Comoditate in utilizare si transport, lasand mainile libere, cu ajutorul curelei de purtare pe umar. Lanternele cu LED isi gasesc utilitatea intr-o multitudine de activitati: la pescuit, in curte si gradina, in masina, in actiuni de cautare si salvare, paza si securitate, paza perimetru, la reparatii in atelier, service auto ori garaj, in camping ori plimbari si catarat pe munte. Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura