Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Amestec pudra pentru aluat mix tempura asiatic 1kg Obento

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei
Brand
EC43047
Pe stoc
Da
Descriere
Amestec pudra pentru aluat mix tempura asiatic - punga 1kg Obento, ideal in bucatarie pentru restaurante, baruri, terase, hoteluri, etc., perfect pentru pregatit cruste crocante, chiar si acasa.
Cum se face cea mai buna tempura
Succesul tempurei tale este compozitia. Pentru a obtine o textura crocanta, este foarte important sa minimizati cat mai mult posibil formarea de gluten in aluat.
Pastrati apa la frigider, astfel incat sa fie rece ca gheata. Acest lucru ajuta aluatul sa se agate de suprafata ingredientelor.

Nu amestecati prea mult aluatul - Utilizati betisoare pentru a amesteca timp de 15-20 de secunde; glutenul va incepe sa se formeze atunci cand amestecati prea mult. Este chiar util sa lasati niste bulgari de faina in aluat. Un aluat cu bulgari contine mai mult aer si iregularitati, ceea ce confera tempurei un strat usor neuniform.

Scopul consistentei - Aluatul finit nu trebuie sa fie prea subtire sau prea gros.

Faceti aluatul chiar inainte de a praji pentru a reduce activarea glutenului. Practic, puteti face tempura cu o gama larga de ingrediente proaspete, cele mai frecvente optiuni includ fructe de mare, ciuperci, ardei, vinete, si legume radacinoase. Exista, de asemenea, meniuri tempura locale in toata Japonia, care contin ingrediente de sezon unice pentru zona.

Sfaturi importante:
- Uscati ingredientul cu un prosop de hartie; umezeala este dusmanul pentru obtinerea unei texturi clare de tempura.
- Ingredientul va fi bine acoperit cu aluat daca stropiti usor faina peste el (numim stropirea fainii uchiko) inainte de a il scufunda in aluatul tempura.

Preparare mix tempura: amestcati 125g de mix Tempura cu 180ml de apa rece si amestecati usor. Scufundati ingredientele in acest amestec si prajiti rapid in baie de ulei fierbinte - 160 - 190 grade Celsius, pana se rumenesc si devin crocante.
Ingrediente: faina de grau, amidon de porumb, praf de copt, sare, potentiator de aroma E621, pudra de piper alb. Contine gluten.

Fabricat in Coreea de Sud.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura