Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Sandwich maker 750W Sapir SP1442AK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

87 lei
Brand
EC39410
Pe stoc
Da
Descriere
Sandwich maker 750W Sapir SP-1442-AK, potrivit pentru preparearea tuturor tipurilor paine, sandwich-uri, avand un sistem rapid si eficient: puneti sandwich-ul preparat pe grill apoi inchideti aparatul, va asigurati ca sistemul de blocare este pus in functiune apoi dupa cateva minute, cand sandwich-ul dumneavoastra este gata se aprinde led-ul verde.

- Acoperire neaderenta si carcasa izolata termic.

- Lumina On / Off si gata de utilizat

- Picioarele din cauciuc impotriva patinajului.

- Depozitati in pozitie verticala pentru a economisi spatiu.

NOTE:

-Acest aparat poate fi utilizat de copii cu varsta de peste 8 ani si de persoane cu capacitati fizice, senzoriale sau mentale reduse sau lipsa de experienta si cunostinte, cu conditia ca acestia sa fie supravegheati sau instruiti in privinta utilizarii in siguranta a aparatului si sa fi inteles pericolele implicate.

-Copiii nu trebuie sa se joace cu acest produs. Curatarea si intretinerea de catre utilizator nu vor fi efectuate de copii farasupraveghere. Nu lasati aparatul si cablul la indemana copiilor cu varsta mai mica de 8 ani.

-Componentele aparatului se pot infierbanta in timpul utilizarii. Pentru evitarea pericolelor, in cazul deteriorarii cablului de alimentare, acesta trebuie inlocuit de producator, de personalul autorizat de service sau de alte persoane calificate.

-Deconectati de la priza cand s-a terminat gatirea si inaintea curatarii; curatarea se recomanda a se face atunci cand produsul este racit, pentru evitarea posibilelor accidente!

Dupa fiecare utilizare si inainte de a curata aparatul, scoateti din priza!

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura