Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Lampa LED cu panou solar, telecomanda, senzor 6500K, 60W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

251 lei
Brand
EC41781
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa LED cu panou solar, telecomanda, proiector LED cu senzor de lumina 6500K, 60W, LED-LPS-6016W

Acest sistem complet de iluminat este format din: lampa cu acumulatori reincarcabili si panou solar. Este ecologic si foarte util, vine in ajutorul celor ce vor sa beneficieze de lumina in locuri unde nu este curent electric, sau vor sa valorifice si astfel sa castige de pe urma luminii solare, ajutand in acest fel si la protectia mediului inconjurator. Se poate monta pe garduri, in curti, in livezi, pe ziduri de casa, de garaj, stradal sau in gradina.

Kitul format din Lampa cu LED-uri SMD, avand o putere totala de 60W / 600 Lumeni si cu Acumulatori reincarcabili de generatie noua model: LIFePO4 1 x 6000mAH, rezistand la 2000 de cicluri de reincarcare, adica o durata de viata a bateriei de aproximativ 5-7 ani.

Panoul monocristalin de asemenea de generatie noua, este foarte eficient si usor de montat. Conectarea panoului la proiector se face printr-un cablu prelungitor cu conectori mama - tata montati avand o lungime de 3m.

Atentie ! prelungirea suplimentara a cablului de alimentare dintre panou si lampa va duce la o functionare defectuasa a sistemului , datorita slabei puteri de incarcare a acumulatorului. Lampa este pravazuta cu senzor de lumina , astfel economisindu-se energia din acumulator si reducand astfel uzura acestuia.

Insotit si de telecomanda, acest sistem este cu adevarat unul de ultima generatie si tehnologie avansata, cu ajutorul caruia nevoile dumneavoastra de iluminat sunt suplinite.

Telecomanda va ajuta sa setati lampa la aprindere cu ajutorul senzorului de Noapte - Zi, Sau pe ore: 3 ore, 5 ore, 8 ore.

De asemenea, puteti seta puterea de lumina: 100%, 50 %, 30%

Gradul de protectie: IP66

Durata de incarcare: 10 - 14 ore

Durata de functionare: 10 -20 ore (in functie de puterea luminii setata si de frecventa utilizarii)

Lampa este echipata cu LEDuri SMD pentru o lumina totala de 60W si alte 5 led-uri care indica nivelul de incarcare a bateriei adica : 20% - 40% - 60% - 8-% - 100% . Corpul Proiectorului este din aluminiu dur si vopsit in camp electrostatic pentru o mai buna rezistenta la ciclurile inghet-dezghet.

Sistemul mai este prevazut cu un suport ce se atasaza la el cu doua sururi , cu ajutorul lui putandu-se monta pe diferite suprafete ca: Perete, zid , Lemn, Tabla , Stalpi , Garduri etc.

Partea din fata este din sticla si sub ea este montat si senzorul de lumina.

Dimensiune Lampa : 224,8 x 164,8 x 59,8mm

Putere de lumina : 60W / 600 Lumeni

Leduri SMD : 40 buc

Culoare de temperatura : 6000 - 6500 K.

Panou Solar Monocristalin cu Silicon avand o rata de eficienta mai mare cu 20% fata de panourile Photovoltaic. Este incadrat intr-o rama din aluminiu dur , pentru o protectie mai sigura . La acesta se monteaza suportul de prindere pentru a putea fi fixat in locul dorit .

Puterea de incarcare a panoului este de 8W .

ATENTIE!!! Panourile solare , pentru o eficienta sporita, se monteaza cu fata spre soare.

Dimensiune Panou : 310 x 340 x 25mm

Putere de Incarcare : 16W

Continut KIT

1 Lampa cu leduri cu acumulator si senzor incorporat

1 Panou Monocristalin

1 Cablu conectare cu mufe , lungime aproximativ 3m

2 Suporti de prindere

4 Dibluri de fixare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura