Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
186 pareri
Produse (4051)

Masina de tocat carne electrica acc. carnati 1600W Hausberg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

431 lei
Cod produs
EC41665
Pe stoc
Da
Descriere
Masina de tocat carne electrica 1600W HB-3440 Hausberg, cu accesorii pentru carnati incluse dispune se spatiu special de depozitare a accesoriilor in partea de sus.

Diverse culori.

Masina de tocat Hausberg HB-3440 a fost proiectata pentru a va usura munca in bucatarie si pentru a va oferi mijloacele corespunzatoare de preparare a diverselor tipuri de alimente in conditii eficiente si in timp util.

Acesta este un produs performant, prevazut cu o putere a motorului de 1600 W. In plus, dispune de o capacitate de tocare de 1 Kg/min, o treapta de viteza universala si buton Reverse. Acesta din urma (butonul Reverse) are rolul de a preveni, dar si de a remedia situatiile in care masina de tocat se blocheaza - aceasta functie inverseaza directia de rotatie a cutitelor in interiorul aparatului, pentru a orienta materia prelucrata inapoi spre gura de alimentare. De asemenea, aceasta optiune este eficienta si pentru a goli masina dupa incheierea procesului de tocare, fara a permite risipa de alimente.

Masina de tocat Hausberg HB-3440 ofera o diversitate de accesorii, constituind nu numai un aparat eficient, ci si unul multifunctional. Asadar, modelul este insotit de:

3 discuri de tocare din otel - disc tocare fina (3 mm), disc tocare grosime medie (5 mm), disc tocare grosime mare (7 mm);

Cutit de taiere cu lame din otel inoxidabil, motor cupru;

Accesoriu pentru Kubbe (preparat cu specific oriental);

Accesoriu impingere alimente;

Tavita suport din aluminiu, cap insurubae cu dimensiunea de #5.

Caracteristici generale

Accesorii incluse

Accesoriu impingere

Utilizare Rezidential

Material Plastic

Culoare Rosu, Alb, Negru, Albastru sau Verde

Specificatii tehnice

Putere 1600 W, 85dB, 220-240V, 50/60Hz

Capacitatea de maruntire 1 Kg/min

Material lame Inox

Se fabrica in diverse culori: alb, rosu, negru, disponibile in functie de lot si de stoc. Culorile pot fi trimise aleatoriu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura