Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4049)

Sigla luminoasa rotativa salon frizerie Barber Pole 56cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

514 lei
Cod produs
EC40774
Pe stoc
Da
Descriere
Barber pole, sigla luminoasa rotativa pentru salon frizerie, denumita si Barber Pole. Inaltime 56cm, recomandata pentru barbershop-urile ce doresc sa impresioneze si sa fie remarcate de la distanta.

Acest produs, este o bara cromata cu detalii rosii, albe si albastre, rotativa ce reprezinta sigla barbierilor si a saloanelor de profil destinate ingrijirii parului si a barbii barbatilor.

Firma Luminoasa, Reclama Frizerie are o lungime de 56m, o grosime extremitati de 19cm si o grosime a tubului de 14cm (diametru) si reprezinta unul dintre elementele nelipsite din orice salon pentru barbati si barbershop, fiind unul dintre cele mai vechi insemne ale acestor tipuri de saloane cosmetice.

Produsul lumineaza, iar elementul din interior se roteste, astfel incat va atrage atentia trecatorilor asupra barber shop-ului dumneavoastra si, cu siguranta, ii va determina sa isi aduca aminte de acesta, atunci cand constata ca au nevoie de un tuns sau un contur de barba.

Barber Pole-ul se alimenteaza la 220V.

ATENTIE! ACEST PRODUS TREBUIE PROTEJAT SI FERIT DE INTEMPERII!

Siglele luminoase americane pentru frizerii, pot fi expuse la exterior dar nu in actiunea directa a ploii ori a zapezii.

NU se acorda garantie pentru produsele instalatiile oxidate ori care prezinta urme de umezeala!

Culoarea poate diferi usor in functie de rezolutia utilizata!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura