Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4051)

Lampa 56LED alimentare solara, cu senzori 1 faza On/Off SLF5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

108 lei
Cod produs
EC41143
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa solara cu 56 LED-uri SL-F56, dispune de alimentare si incarcare cu panou solar si are incorporat un senzor de lumina si unul de miscare.

Acest produs este o lampa usor de folosit, eficenta din punct de vedere energetic si care nu polueaza. Poate fi folosita in multe circumstante langa scari sau pe terase ori in curte, in zone insorite, bine protejata de intemperii.

Aparatul solar dispune de senzori de lumina si de miscare.

Senzorii de lumina si de miscare sunt incorporati pe lampa, in momentul in care acesta nu mai primeste lumina, LED-urile se vor aprinde in mod automat, la putere maxima.

Mod de iluminare: LED-urile se vor aprinde doar cand lampa este legata la panoul solar prin intermediul cablului cu mufa, si doar atunci cand panoul solar este incarcat si detectateaza lasarea intunericului. Cand este conectala la panoul solar si este suficienta lumina, lampa nu se aprinde!

Pe intuneric, lampa se aprinde la intensitate maxima, timp de aproximativ 30-40 de secunde si, daca nu detecteaza miscare, se stinge. Lampa se aprinde din nou timp de 30-40 de secunde in momentul in care detecteaza din nou miscare. Daca lampa detecteaza miscare continua, nu se stinge.

Acumulatorul este incorporat in panoul solar, este necesar sa plasati panoul la lumina solara pentru a se incarca pe timpul zilei.

Caracteristici:

Panou solar dimensiuni totale: 12.5x11x5.5cm (9x7.5cm partea solara);

Dimensiuni totale lampa: 14.8x11x2cm;

Culoare lumina: ALB RECE.

Acumulator incorporat.

56 LED luminoase;

Detectare miscare: ~3m, unghi de 120 grade.

IP65.

Material ABS+PC.

Include placute perforate, pentru prindere pe perete / plafon care se prind pe piciorusele mobile la 50 de grade.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura