Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5261)

Aerator tevi aerisitor PP AirBalance Capricorn 50mm FI50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41 lei
Brand
EC40798
Pe stoc
Da
Descriere
Aerator tevi cu membrana din polipropilena, aerisitor capat coloana PP AirBalance Capricorn DN50mm FI50, ajuta la egalizarea presiunii in instalatia din canalizare. Permite asigurarea unei functionari corecte a instalatiei cu instalatiile sanitare localizate incorect fata de coloana de canalizare (la distanta care nu asigura o egalitate corecta apresiunii in instalatie) fara a fi necesar sa se monteze o aerisire verticala suplimentara.

Utilizarea aeratoarelor pe coloanele de canalizare care nu sunt scoase in afara acoperisului actioneaza impotriva aspirarii apei din sifoane si trecerea exalatiilor din canalizare in incaperi.

Supapa de aerisire trebuie folosita la anumite etaje, la capatul vertical al conducteide canalizare:

- trecerile care evacueaza catre coloana deseurile dintr-osingura instalatie sanitara sau dintr-un grup de instalatii;

- coloana de canalizare in special in situatia, cand distanta sectiunii verticale a canalizarii de la aparatele sanitare catre coloana de canalizare depaseste 3ml.

O functionare corecta a supapei garanteaza montarea verticala in locul unde exista un flux de aer liber.

Partea superioara a ventilatiei coloanei de canalizare, unde montam supapa, trebuie sa aiba aceeasi diametru ca si intreaga conducta si coloana.

Conditia pentru buna functionare a supapei de aerisire este existenta in instalatia de canalizare a cladirii cel putin a unuia sau a mai multor coloane care au la capatul lor un sistem de evacuare pe acoperis.

Pentru a preveni refluxul deseurilor supapa de aerisire trebuie sa fie montata cel putin 10 cm deasupra celui mai de sus sifon pe o anumita sectiune a instalatiei, iar in cazul in care aceasta este instalata numai pentru gratarele din pardoseala, aceasta inaltime trebuie sa fie de min. 35cm deasupra pardoselii.

Se permite montarea supapei de aerisire mai jos de nivelul infuziunii dispozitivelor cuplate (in pivnite precum si in garajele subterane).

Supapele de aerisire trebuiesc montate in incaperile, unde temperatura seincadreaza intre 0-60 C.

Debit: 0,16 l/s

Dimensiuni: 80mm inaltime, 50mm diametru

Material: Polipropilena

PN-EN12380

Culoarea poate diferi usor in functie de rezolutia utilizata!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura