Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4281)

Ventilator turn 45W timer, telecomanda, 3 trepte Zilan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

275 lei
Cod produs
EC41044
Pe stoc
Da
Descriere
Ventilator turn de camera Zilan Floria 3437, cu timer, telecomanda, trei trepte de putere, consum 45W, debit de aer 1787 mc/ora.

Aer proaspat si racoare binefacatoare

Ventilatorul compact Floria reuneste un design deosebit si un debit mare de aer - iar aceasta intr-un spatiu foarte restrans. In comparatie cu celelalte ventilatoare cu rotor, modul de functionare al ventilatorului turn se bazeaza pe rotatia in jurul propriei axe. Racirea se produce cu o economie de spatiu prin rotirea in interior a unei constructii cu lamele din interiorul aparatului, debitul de aer se propaga pe intreaga inaltime a ventilatorului. Timpurile in care foile de hartie de pe masa de birou zburau in toate partile sunt acum apuse: ventilatorul Floria Zilan produce un efect racoros sub nivelul de inaltime al mesei.

Prin constructia sa compacta, ventilatorul se integreaza in orice mediu, fie el al afacerilor sau in cadrul spatiului de locuit si produce vizibil un vant racoros si aer proaspat.

Nu detine rotor cu palete, dispare pericolul unui eventual accident. Acest este un punct principal pentru orice gospodarie cu copii sau animale de casa.

Viteza de suflare a aerului se poate regla in trei trepte de viteza, in functie de temperatura din incapere si de taria debitului de aer. Oscilatia automata de 90 (curentul de aer penduleaza automat) se ingrijeste pentru o aerisire optimala in incapere.

Utilizare simpla si mobila, functionare cu o intretinere nesofisticata

Ventilatorul se livreaza gata montat si pregatit de functionare. Setarile parametrilor se fac pe partea de sus a aparatului iar oscilatiile se adapteaza in functie de viteza de ventilatie aleasa. Pentru o buna stabilitate si o functionare silentioasa ventilatorul are un picior rotund. Manerele integrate ale ventilatorului ajuta la o schimbare flexibila a locului de utilizare.

Cateva avantaje practice:

Putere de 45 Watt

Telecomanda

Design modern si compact

Costuri de intretinere mici

Trei trepte de viteza

Oscilatii automate de 80 cu functiune de decuplare

Functiune Timer pana la 7.5 h

Maner integrat

Silentios: max. 60 dB (A)

Datele tehnice:

Putere nominala (W): 45

Debit aer: 1787 m/h

Viteza de iesire a aerului: 3,77 m/s

Trepte de viteza a suflantei: 3

Alimentarea: 220-240 V/50 Hz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura