Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4051)

Tableta LCD pentru Notite, Scris si Desenat, 8.5Inch LCD Wri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

64 lei
Cod produs
EC40932
Pe stoc
Da
Descriere
Tableta LCD, mini tablita pentru Notite, Scris si Desenat, 8.5 Inch LCD Writing Board, cu buton de stergere. Economisiti hartia de scris. Datorita ecranului LCD sensibil la atingere si creionului tip stylus usor de utilizat, mini tableta este utila atat acasa ori la birou, cat si pentru distractia copiilor. Nu are memorie.

Acest accesoriu revolutionar este ideal pentru orice activitate creativa sau recreativa, pentru scoala sau pentru birou, indiferent de varsta utilizatorului:
Copiii pot sa scrie, sa deseneze, sa exerseze scrisul inca din perioada prescolara, sa foloseasca tableta pentru a invata mai usor sau pentru a nu se plictisi in masina, de exemplu.

Adolescentii pot folosi tableta pentru a tine scorul de la jocurile cu prietenii.
Adultii pot utiliza tableta pentru a face liste de cumparaturi, pentru a planifica meniul familiei, pentru a controla mai usor cheltuielile din buget sau itinerariul calatoriilor.

Artisti pot schita desene sau doodle-uri in orice moment in care au inspiratie, deoarece tableta este foarte usor de purtat in geanta oriunde si oricand.

Tableta este un device foarte util chiar si pentru birou, ideal pentru a lua notite in timpul meeting-urilor sau pentru a trasa rapid in fiecare dimineata lista sarcinilor de munca.

Utilizarea tabletei este la fel de usoara precum scrisul cu stiloul pe hartie!

Deoarece are un design compact, subtire si cu o greutate mica, tableta este usor de transportat oriunde la scoala, la birou, la intalnirile de afaceri.

In plus, aceasta are toate accesoriile incluse! Creionul de tip stylus dispune de un spatiu special in carcasa tabletei, astfel incat sa poata fi pus la loc dupa fiecare folosire si sa insoteasca mereu tableta.
Scrie ce vrei si sterge cand vrei!

Tot ceea ce scrii sau desenezi ramane afisat pe ecranul tabletei pana in momentul in care apesi pe butonul dedicat pentru stergere.

Fundal negru, scrisul este intr-o nuanta de verde cu aspect fosforescent (scrisul nu se vede pe intuneric).

Utilizati doar impreuna cu creionul stylus inclus, nu incercati sa scrieti cu obiecte care pot zgaria ecranul.

Dimensiuni totale: 22 x 14.7cm.

Dimensiuni ecran LCD: 17x5 x 12.5cm.

Greutate: ~ 98 grame.

Cand produsul nu mai afiseaza scrisul ori nu mai sterge, apasati de cateva ori butonul Stergere (trebuie sa faca Click). Daca aparatul nu raspunde la comenzi, bateria trebuie inlocuita.

Intotdeauna scoateti din suport creionul Stilus ridicandu-l de la baza, pentru a nu-i rupe varful.

Feriti aparatul de socuri, de umezeala si de soare.

Utilizeaza o baterie CR2016 inclusa.

Produsul poate fi complet negru sau poate avea ramele in diverse culori. Culorile se trimit aleatoriu.

Se curata cu laveta si cu lichid speciale pentru ecranele LCD.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura