Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4281)

Spuma poliuretanica cu protectie la foc Den Braven DBS9802 7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47 lei
Cod produs
EC40862
Pe stoc
Da
Descriere
Spuma poliuretanica ignifuga cu protectie la foc, Aplicare cu Pistol, Den Braven Gun Foam Fire DBS9802, 700ml.

Spuma poliuretanica cu protectie la foc Den Braven GunFoam DBS 9802 este recomandata pentru aplicarea cu pistol. Aceasta poate asigura protectie la foc pana la 120 minute si, utilizata in sistem cu alte produse din gama Fire Protection, poate asigura rezistenta la foc pana la 4 ore. Datorita structurii omogene, produsul ofera o izolare termica si fonica dupa intarire. Timp de taiere redus, stabilitate dimensionala.

Spuma este aplicabila in rosturi pana la 30 mm si este usor de aplicat si finisat. Timpul de formare a crustei este de 8 - 12 minute. Inainte de aplicare, suprafetele trebuie sa fie curate, sa nu prezinte urme de ulei si grasime. Se recomanda umezirea cu ajutorul unui spray cu apa. Inainte de utilizare, tubul se ajuta de cel putin 30 de ori. Produsul proaspat poate fi indepartat cu ajutorul Universal PU Cleaner. Rosturile se umplu in procent de 50% - 60%, deoarece spuma expandeaza.

Nu este rezistenta la razele UV; dupa intarire se acopera cu un strat protector de vopsea, tencuiala sau chit de cutit.

Limitari: Nu este recomandata pentru aplicare pe suprafetele supuse actiunii apei si pentru umplerea spatiilor inchise. Nu adera la Silicon, Politetrafluoretilena (PTFE), Polietilena (PE), Polipropilena (PP) si suprafete contaminate cu grasimi sau uleiuri.

Metoda de lucru: Anterior fiecarei aplicari, umeziti usor cu apa prin pulverizare. In cazul rosturilor mai mari de 4cm, reconstruiti aceste rosturi pentru a avea latimea sub 4cm.

Timp de taiere redus, stabilitate dimensionala.

Spuma are culoare roz si este ambalata la tub de 700 ml.

Clasa de combustibilitate: B1

UZ Casnic si Industrial. Aplicare cu Pistol (neinclus).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura