Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4051)

Jucarie educativa copii din lemn invatare matematica tabla 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei
Cod produs
EC40511
Pe stoc
Da
Descriere
Jucarie Educativa Montessori Copii din Lemn, cu Ceas, pentru Invatare Matematica, dispune de o tabla 2in1, parte de scris cu creta si parte cu puzzle cu operatii de matematica, model KXM-880, este ideala pentru invatarea primilor notiuni de baza in matematica.

Este o tablita cu suport-cutie din lemn, si cu piese incluse pentru practicarea de operatiuni de calcul.

Jucaria din lemn din categoria Matematica cutia cu bete din lemn si piese cu simbolurile de baza ale matematicii este o jucarie educativa perfecta pentru a pune bazele conceptelor matematice.

O alta functie educativa este ceasul, in format analogic reprezentarea grafica clasica, sub care exista spatii pentru plasarea de piese (cifre) pentru a indica ora in mod de afisare digital.

Pachetul contine: Joc din lemn educational, multifunctional pentru invatarea notiunilor de baza ale matematici.

Cutia contine set de betisoare colorate, placa cu tabla neagra de scris cu creta, burete de sters, pe partea din fata placa are spatii de pozitionare a pieselor cu cifre si semne, ceas pictat limbile ceasului pot fi pozitionate la ora dorita, sub el sunt spatii de pozitionare a pieselor cu cifre pentru a indica ora.

Aceasta jucarie ii arata copilului exact ce exprima o anumita cifra: de ex. cifra trei este reprezentata prin trei betisoare, daca mai adaugam doua avem cinci deci si operatiuni matematice; daca luam 3 raman doua si asa mai departe.

Dimensiuni aproximative: 31 x 18 x 4 cm

Deoarece ajuta la dezvoltarea abilitatilor, jucariile din lemn sunt recomandate atat copiilor mici cat si celor mai mari.

Se recomanda utilizarea produsului sub atenta supraveghere a parintilor sau a unui adult!

Nu este potrivit pentru a fi lasat in preajma copiilor mai mici de 12 de luni, datorita partilor mici continute, care pot fi inghitite! Pericol de sufocare!

ATENTIE! CULORILE SI DESIGNUL PIESELOR INCLUSE IN SET, POT DIFERI IN FUNCTIE DE LOTUL SI DE STOCUL DISPONIBIL!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura