Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
180 pareri

Sterilizator cu aer cald pupinel ustensile cosmetica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

541 lei
Brand
EC39632
Pe stoc
Da
Descriere
Sterilizator cu Aer Cald Pupinel Ustensile Saloane Cosmetica si Tatuaje SM-360T, este ideal pentru sterilizarea rapida si sigura a instrumentelor metalice de manichiura, a instrumentelor de cosmetica, a foarfecelor de tuns si a instrumentelor pentru tatuaje, reprezinta solutia perfecta pentru saloanele profesionale.

Sterilizatorul este antigermeni si antibacterian, ideal pentru sterilizarea rapida si sigura a instrumentelor de manichiura, bijuteriilor, periutelor de dinti sau chiar tacamuri.

Sterilizatorul garanteaza distrugerea uscata a germenilor si bacteriilor care apar pe accesorii la locul de munca, in conditii normale de igiena si curatenie.
Modelul SM-360T este dotat cu termostat care poate ajunge pana la 200 grade Celsius si timer pana la 60 minute. Interiorul pupinelului este confectionat din metal.

Tavita este usor detasabila. Se poate extrage si apoi reintroduce imediat dupa sterilizare.

Incalzirea sterilizatorului este afisata pe un ecran LCD luminos, cu scrisul de culoare rosie, iar timpul de sterilizare este indicat cu verde.
Mod de utilizare:
Instrumentele pentru care este necesara sterilizarea se pun in tavita speciala. Dupa ce s-au pus in tavita, se inchide capacul pupinelului si se seteaza temperatura si timpul de sterilizare. Cand a trecut timpul de sterilizare, se scoate tavita cu ajutorul inelelor si apoi se iau instrumentele din tavita.

Dimenisuni aproximative:
Dimensiuni pupinel: 35x20x18cm
Dimensiuni tavita: 11.5x24.5x5cm.

Tensiune: 100V - 120V / 60Hz sau 220V - 240V / 50Hz.
Putere: 300W

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura