Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Imbinare tripla pentru bagheta tub led modular

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei
Brand
EC39256
Pe stoc
Da
Descriere
Imbinare tripla pentru bagheta tub LED Modular, care serveste la conectare/prelungire/inseriere, mai multor baghete luminoase, pentru a forma un corp luminos, ideal pentru Iluminare in cluburi, baruri, hoteluri, restaurante, parcari, vitrine pentru expus produse, cladiri istorice si moderne, garaje, curti, hale, magazine etc.

Produsul este realizat in plastic, dispune de 3 intrari pentru capetele baghetelor cu led, avand si 3 gauri incorporate pe partea din spate, pentru a se scoate mufele de contectare a tuburilor led.

Avand aceasta forma, imbinarea permite prelungirea baghetelor, in forma de stea cu 3 colturi.

Acest tip de imbinare, poate ajuta la montarea mai multor bagehete led, sub diverse forme, pentru a oferi un efect vizual interesant si o buna iluminare a zonei.

Dimensiuni aproximative: 13cm sus-jos; 20cm stanga-dreapta

Cu ajutorul altor modele de imbinari, se pot crea diferite forme, in functie de forma si pozitionarea pentru corpul de iluminat dorit.

ATENTIE! ACEST PRODUS SE POTRIVESTE DOAR CU MODELELE DE BAGHETE MODULARE COMERCIALIZATE DE CATRE NOI! NU GARANTAM COMPATIBILITATEA PRODUSULUI CU ALTE MODELE DE TUBURI LUMINOASE CU LED!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura