Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4492)

Baterie acumulator Extern Power Bank 7000 One Plus D2789

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83 lei
Cod produs
EC39324
Pe stoc
Da
Descriere
Baterie externa pentru telefoane si dispozitive Mobile, Power Bank inscriptionat cu 7000mAh, cu slot USB, acumulator extern pentru incarcat smartphone, telefon, tableta, e-book reader etc, model D2789.

Acumulatorul extern, D2789, este un alimentator portabil, sursa portabila pentru Telefon mobil, tableta sau alte device-uri portabile.

Poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V.

Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, LG etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra.

Aparatul se incarca la USB, cu ajutorul cablului inclus in pachet.

Se introduce in dispozitiv mufa cu micro USB. Cablul de incarcare este detasabil si se afla in partea de sus a produsului.

Caracteristici Baterie Externa One Plus D2789:

Capacitate inscriptionata de fabricant: 7000mAh

Input : 5V 2A

Output : 5V-2.1A

Greutate: ~ 139 grame. Dimensiuni ~ 13x6.5x1cm

Temperaturi de functionare: 0oC-45oC

Durata de incarcare a dispozitivului: aprox. 4-5 ore

Puteti incarca telefonul mobil la acumulatorul extern folosind propriul sau cablu de incarcare cu mufa USB.

Este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc. Poate substitui cu succes alimentatorul auto.

Atentionari!

NU ARUNCATI IN FOC, NU SCUFUNDATI IN APA, NU GAURITI, NU SCURT-CIRCUITATI, NU DEPOZITATI LA TEMPERATURI EXTREME ORI IN ZONE EXCESIV DE UMEDE!

Acumulatorii uzati se arunca doar in locurile special amenajate pentru acumulatori!

Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim.

Nu e recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid.

Carcasa este fabricata din material plastic.

Produsul se fabrica in diverse culori, disponibile in functie de lotul si de stocul disponibil. Culorile se expediaza in mod aleatoriu, in functie de disponibilitatea stocului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura