Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5260)

Accesoriu aspirator perie curatare locuri inguste Dust Daddy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei
Brand
EC39333
Pe stoc
Da
Descriere
Accesoriu aspirator, perie universala, adaptor aspirare si curatare locuri inguste, Dust Daddy, perfect pentru a elimina praful din orice spatiu, indeparteaza praful de pe obiectele delicate, dar si din locurile cele mai greu accesibile, perfect pentru tastatura, laptopuri, cutia de unelte, sertare, cutii de bijuterii, jaluzele, mobilier, masini, rafturi, corpuri de iluminat, jaluzele, canapele etc.

Va permite sa aspirati in jurul obiectelor mici fara a fi nevoit sa le eliminati mai intai, asigurand un timp de lucru mai scurt si o eficienta mai mare. De asemenea, este foarte util si pentru curatarea masinii. Intra in spatiile dintre scaune si curata toate spatiile de depozitare, fara a fi nevoie sa scoateti nimic din acestea.

Dispune de multiple tuburi de aspiratie de dimensiuni mici, flexibile, astfel incat sa poti curata praful din jurul obiectelor, fara a fi necesara mutarea acestora.

Confectionat din ABS foarte rezistent;

Utilizare multipla, usor de curatat;

Utilizare: Introduceti peria cu tuburi de aspiratie in adaptorul acestuia, iar apoi introduceti adaptorul in furtunul aspiratorului dumneavoastra.

Nu se recomanda utilizarea de catre copii fara supravegherea unui adult.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura