Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4492)

Folie protectie antisoc smartphone Apple iPhone 5, 5S, 5C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13 lei
Cod produs
EC16224
Pe stoc
Da
Descriere
Folie de protectie pentru ecran iPhone 5 si iPhone 5S si Apple iPhone 5C Buff Ultimate Shock Absorbtion. Folie clara, lucioasa, tip Cristal

Setul contine o folie de protectie pentru fata telefonului, compatibila cu modelele de iPhone 5 si 5S, un servetel uscat si o placuta din plastic pentru aplicarea foliei.

Folia ofera telefonului dumneavoastra rezistenta sporita la socuri, prin proprietatile sale de absorbtie a socurilor.
Totodata, impiedica zgarierea ecranului si nu aluneca.

Setul cuprinde kit-ul complet necesar aplicarii foliei, cu instructiuni in imagini.
Compatibila cu: Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S si 5C Antisoc: Reduce socurile si mareste considerabil rezistenta la impact. Caracteristici: Anti-UV, Anti-Scratch, Aderenta sporita Transparenta de peste 96% Nu lasa urme reziduale dupa inlaturare Nu prezinta probleme de compatibilitate cu touchscreenul.

Instructiuni de aplicare: Daca ecranul este murdar sau prezinta urme de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare. Suprafata ecranului trebuie curatata si degresata in prealabil cu o carpa moale si alcool tehnic. La final folositi servetelul inclus in pachet pentru pentru a inlatura orice urme reziduale ramase de la prima operatiune. Atentie! nu atingeti suprata adeziva a foliei (partea care se lipeste pe ecran). Incepeti aplicarea foliei din partea inferioara a ecranului si scoateti bulele de aer, in cazul in care acestea apar.

Recomandam aplicarea la un service autorizat. Produsului nu i se acorda garantie daca nu se poate face dovada (bon fiscal sau factura) ca s-a incercat montajul la un service autorizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura