Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4051)

Lanterna led 220v cu zoom, suport bicicleta, acumulatori

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei
Cod produs
EC29969
Pe stoc
Da
Descriere
Lanterna cu LED tip XML T6 cu zoom si acumulatori 18650 cu incarcare acumulatori la 220V- Rick R-8668, 15000W/42000 Lumeni.

Lanterna este puternica si are dimensiuni reduse, astfel ca poate fi usor transportata. Este confectionata din aliaj de aluminiu si are greutatea totala mai mica de 280 de grame (cu acumulatorii inclusi). Fara acumulatori, greutatea lanternei este de ~ 200 grame.
Dimensiuni Lanterna LED compacta, metalica: 15.5 x 2.6 cm. Diametrul lentilei propriu-zise este de ~ 2.3 cm. Lentila este fabricata din acril gros.

Cand se selecteaza focalizare maxima, lanterna se extinde, in lungime, pana la 20cm.
Lanterna cu LED dispune de functia de focalizare, care se regleaza miscand capatul lanternei (sus-jos).
Setul include clips tip agatatoare pentru buzunar sau gaica pantaloni, dar si un snur de prindere pe mana, pentru o manevrare mai simpla si mai sigura.
Lanterna se alimenteaza de la doi acumulatori de 3.7V 4200Ah tip 18650, care sunt inclusi.
Incarcarea acumulatorilor se poate face la 220V, prin intermediul incarcatorului dublu inclus. Butonul este tactic, situat pe partea opusa reflectorului.

Setul include si un suport de montare a lanternei cu LED pe bicicleta, realizat din material plastic, partial flexibil, cu surub metalic de fixare.

Autonomia in continuu este de cateva ore, in functie de capacitatea acumulatorilor utilizati. Folosirea intermitenta a lanternei mareste, automat, autonomia acumulatorului inclus. Timp de incarcare: ~ 6 ore.
Lanterna LED ofera cinci tipuri de iluminare, activate la apasarea succesiva a butonului ON/OFF: putere maxima / faza economica / putere slaba/ stroboscop si S.O.S.. Pentru a opri lanterna, se mai apasa inca o data butonul ON/OFF.
Nu stergeti cu solventi, folositi o carpa usor umezita. Nu lasati in soare, umezeala, caldura excesiva ori ger. Daca nu utilizati lanterna o perioada lunga de timp, scoateti acumulatorul. Se recomanda incarcarea perioadica a acumulatorilor, la un interval de maxim 3 luni.

Ce contine setul Lanterna LED:
Lanterna LED cu snur si LED tip CREE T6; 15000W / 42000 LUMENI

2 x acumulatori 3.7V, model 18650

Incarcator priza 220V pentru doi acumulatori
Suport de prindere pe bicicleta

Incarcare Acumulatori:
La prima utilizare, se descarca acumulatorii lanternei si se pun imediat la incarcat, maxim 10 - 12 ore, in adaptorul special de incarcare, inclus in pachet. Nu lasati niciodata la incarcat mai mult de 12 ore. Urmatoarele incarcari vor dura maxim 6 - 8 ore.

Incarcati acumulatorii lanternei timp de minim 6 ore la fiecare 3 luni, in cazul in care nu o utilizati o perioada mai lunga de timp. Nu lasati acumulatorii in lanterna, daca nu o utilizati.

Dupa ce acumulatorii lanternei s-au descarcat, puneti-i la incarcat.

Nu trantiti / loviti. Nu folositi si nu depozitati lanterna in umezeala excesiva sau la temperaturi extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura