Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Jucarie indemanare copii si adulti Kendama Cracked Deluxe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei
Brand
EC34664
Pe stoc
Da
Descriere
Jucarie Kendama Cracked Deluxe, din Lemn.
Jocuri de indemanare tip Yoyo pentru copii si adulti.
Produsul poate avea diverse culori!

Kendama este un joc de indemanare din Japonia.

Aceasta jucarie provine din cultura japoneza, fiind practicat inca din vremuri indepartate. Insa, in ultimul timp, Kendama a devenit un joc atat de iubit incat se organizeaza si competitii unde jucatorii experimentati isi masoara indemanarea.

Jucaria are o structura simpla, insa modalitatile de joc sunt nelimitate.

Testeaza-ti indemanarea cu Kendama, un joc placut, inovator, foarte bun pentru antrenarea mintii si a trupului la orice varsta!

Acest joc provine din cultura japoneza, fiind practicat inca din vremuri indepartate. Insa, chiar si in zilele noastre, apetitul jucatorilor atinge cote maxime. La inceput, oamenii se jucau pentru placerea lor, insa in timp s-a ajuns sa se organizee adevarate competitii!

Jucaria este compusa dintr-o minge, varful lemnului care intra in minge, o cupa mare, una mica si una mijlocie (aceasta a fost adaugata in vremurile noastre, pentru a spori gradul de dificultate al jocului).

Specificul jocurilor din cultura asiatica este sa solicite intelectul. Cu Kendama obtii chiar mai mult: un spectacol cu miscari de efect, savuroase pentru cei care pot sa aprecieaza arta minimalista a divertismentului inteligent.

Jocul poate parea simplu, insa in realitate este nevoie de exercitiu si coordonare perfecta. Se folosesc nu numai mainile, ci intregul corp pentru a putea duce la capat sincronizarea cu jucaria.

Dimensiuni aproximative:
Inaltime: 18cm
Latime: 7cm
Diametru minge: 6cm
Lungime ata: 40-50cm

Recomandata copiilor in varsta de minim 5 ani.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul disponibil.

Atentie! Culorile se trimit aleatoriu!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura