Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Jucarie indemanare copii si adulti cu grip Kendama

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47 lei
Brand
EC35183
Pe stoc
Da
Descriere
Jucarie Kendama din lemn, cu Grip, diverse culori. Jocuri de indemanare tip Yoyo pentru copii si adulti.
Produsul poate avea diverse culori, combinatii de culori sau design-uri diferite, in functie de stocul si de lotul disponibil.

Kendama este un joc de indemanare din Japonia.

Aceasta jucarie provine din cultura japoneza, fiind practicat inca din vremuri indepartate. Insa, in ultimul timp, Kendama a devenit un joc atat de iubit incat se organizeaza si competitii unde jucatorii experimentati isi masoara indemanarea.

Jucaria are o structura simpla, insa modalitatile de joc sunt nelimitate.

Testeaza-ti indemanarea cu Kendama, un joc placut, inovator, foarte bun pentru antrenarea mintii si a trupului la orice varsta!

Acest joc provine din cultura japoneza, fiind practicat inca din vremuri indepartate. Insa, chiar si in zilele noastre, apetitul jucatorilor atinge cote maxime. La inceput, oamenii se jucau pentru placerea lor, insa in timp s-a ajuns sa se organizee adevarate competitii!

Jucaria este compusa dintr-o minge, varful lemnului care intra in minge, o cupa mare, una mica si una mijlocie (aceasta a fost adaugata in vremurile noastre, pentru a spori gradul de dificultate al jocului).

Specificul jocurilor din cultura asiatica este sa solicite intelectul. Cu Kendama obtii chiar mai mult: un spectacol cu miscari de efect, savuroase pentru cei care pot sa aprecieaza arta minimalista a divertismentului inteligent.

Jocul poate parea simplu, insa in realitate este nevoie de exercitiu si coordonare perfecta. Se folosesc nu numai mainile, ci intregul corp pentru a putea duce la capat sincronizarea cu jucaria.

Inaltime: 18cm
Latime: 7 cm
Diametru minge: 6 cm
Lungime ata: 40 cm

Recomandata copiilor in varsta de minim 3 ani.

Produsul poate avea diverse culori, combinatii de culori sau design-uri diferite, in functie de stocul si de lotul disponibil.

ATENTIE! Acestea se pot trimite aleatoriu! Va rugam sa mentionati in casuta de observatii comanda daca doriti o culoare anume pentru a putea verifica disponibilitatea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura