Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4051)

Lampa 34led incarcare solara cu senzor de miscare si lumina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

101 lei
Cod produs
EC36667
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa cu 34 Led-uri SMD 2835, model tip Ever Brite, dispune de incarcare solara si are incorporat un senzor de miscare si unul de lumina, de asemenea, dispune si de buton On/Off, de 3 faze de iluminare si de panou solar pentru a functiona fara sa mai fie nevoie de fire si intrerupatoare complicate.

Acest produs este o lampa usor de folosit, eficenta din punct de vedere energetic si care nu polueaza. Poate fi folosita in multe circumstante langa scari sau pe terase ori in curte, in zone insorite, bine protejata de intemperii.

Aparatul solar dispune de senzor de miscare, ce se aprinde pe masura ce in aria sa de detectare este depistata miscare.

Senzorul de lumina este incorporat in panoul solar, in momentul in care acesta nu mai primeste lumina, Led-urile se vor aprinde in mod automat, pe modul de iluminare ales in prealabil.

Atat senzorul de miscare cat si cel de lumina, vor functiona doar daca se activeaza din butonul On/Off prezent pe partea frontala a produsului una din cele 3 faze de iluminare.

Este foarte usor de instalat deoarece vine impreuna cu 2 dibluri si 2 suruburi pentru o prindere sigura pe perete. De asemenea, vine insotit de un carton schita pentru gaurile din perete, pentru a va usura munca si a va indica cu exactitate locul unde acestea trebuiesc amplasate.

Fazele de iluminare se activeaza din butonul On/Off printr-o apasare a acestuia. Prima apasare a butonului va aprinde martorul LED din dreptul fazei selectate pentru functionare. Daca doar doriti sa verificati pe ce faza este setata lampa, puteti apasa scurt acest buton, martorul LED urmand sa se stinga dupa 30secunde.

Exista 4 Led-uri, primul pentru faza OFF este ROSU, iar urmatoarele trei pentru fazele 1,2 si 3 de iluminare se vor aprinde ALBASTRE.

Moduri de iluminare: acestea vor functiona doar in momentul in care panoul solar nu se mai incarca si se detectateaza lasarea intunericului.

Faza OFF este cea in care aparatul nu se va aprinde deloc.

Faza 1 este faza in care odata cu lasarea serii si odata aprinse Led-urile, acestea vor sta aprinse la intensitate 100% timp de 15/30 secunde, dupa care se vor stinge, urmand sa se aprinda doar in momentul in care senzorul va detecta miscare in aria sa.

Faza 2 este cea in care dupa aparitia serii si aprinderea Led-urilor, va mentine o luminozitate scazuta, urmand ca intensitatea luminoasa sa fie de 100% doar in momentul in care in aria senzorului se va detecta miscare.

Faza 3 este faza care odata cu aprinderea Led-urilor, va mentione intensitatea luminoasa in faza economica, indiferent daca senzorul de miscare va avea sau nu miscare in aria sa.

Caracteristici:

Panou solar: 0,5W; 5.5V

Dimensiuni aproximative: 158x105x48mm

Culoare lumina: ALB RECE.

Acumulator Li-ion 3.7V, 2200mAh tip 18650

34 Led-uri SMD tip 2835

Detectare miscare: ~5m, unghi de 120o

Buton On/Off pentru activarea senzorilor de lumina si miscare si a modurilor de iluminare.

IP65

Material ABS+PC

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura