Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4279)

Lampa de lucru rotunda COB led 3w slot usb, suport

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36 lei
Cod produs
EC36852
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa de lucru lanterna rotunda cu COB led 3w cu slot usb power bank, suport asezare / pozitionare, si agatatoare COB Work Lights YT-852.

Lampa de lucru este ideala pentru orice activitate, care necesita sau nu maini libere.

Dotata cu un COB LED de 3W cu diametrul de 1.5cm si cu un tub luminos rotund tip neon, ofera o iluminare puternica, pe suprafata mare.

Dimensiuni: ~ 12x7x3.5cm corp lampa; ~1.5cm COB LED; 6cm diametru tub luminos circular;

Dispune de incarcare la USB, prin intermediul cablului inclus in pachet.

Incorporeaza un slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile.

Include un suport din plastic, multifunctional, care poate fi atat suport de sprijin cat si agatatoare, in functie de necesitati si de modul in care doriti sa pozitionati lanterna.

Corpul lanternei se roteste 360o.

Lampa LED de Lucru este dotata cu 2 faze luminoase, activate prin apasari succesive alea butonului de On/Off, pozitionat sub zona de iluminare.

La prima apasare a butonului se va activa prima faza de iluminare, in care se aprinde COB LED-ul central, apoi la a 2-a apasare a butonului lampa se stinge, urmand ca la o a 3-a apasare sa fie activata faza luminoasa a tubului circular tip neon. De asemenea, a 4-a apasare, opreste lanterna.

Daca ati utilizat lampa luminoasa in faza cu COB LED-ul Central aprins, la urmatoarea utilizare, daca doriti sa folositi aceeasi faza, trebuie sa parcurgetii pasii de mai sus pentru a reajunge in faza dorita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura