Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Lampa de lucru COB led 3w, tub luminos si panou semnalizare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei
Brand
EC36855
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa de lucru lanterna rotunda cu COB led 3w, tub luminos circular tip neon si panou semnalizare rosu-albastru, cu slot usb power bank, suport asezare si maner agatatoare COB Work Lights MX-815.

Aceasta lanterna este necesara in trusa dvs de scule. O puteti numi o lumina de lucru, dar nu este doar o lumina de lucru. Puteti sa o folositi pentru camping, reparatii auto, calatorii, uz casnic, intreruperi de alimentare si situatii de urgenta.

Lampa de lucru este ideala pentru orice activitate, care necesita sau nu maini libere.

Dotata cu un COB LED de 3W cu diametrul de 2cm, un tub luminos rotund tip neon si un mini panou Led pentru semnalizare urgente rosu-Albastru, ofera o iluminare puternica, pe suprafata mare.

Dimensiuni: ~ 17.5x13.5x4.5cm corp lampa; ~2cm COB LED; 9.5cm diametru tub luminos circular; 3.5x1.5cm panou semnalizare.

Functioneaza cu 2 Acumulatori 18650 3.7V, inclusi in pachet si de cablu de incarcare Usb, inclus si el in colet.

Incorporeaza un slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile.

Pe partea frontala, in stanga, este incorporat un indicator de incarcare al acumulatorilor.

Lampa LED de Lucru este dotata cu 4 faze luminoase, activate prin apasari succesive alea butonului de On/Off, pozitionat in partea dreapta a Proiectorului COB LED.

La prima apasare a butonului se va activa prima faza de iluminare, in care se aprinde COB LED-ul central in faza puternica 100%, apoi la a 2-a apasare a butonului COB-ul se aprinde in faza sa economica 50%, urmand ca la o a 3-a apasare sa fie activata faza luminoasa a tubului circular tip neon, iar a 4-a apasare, activeaza panoul de semnalizare cu jocuri de lumini Rosii-Albastre. A 5-a apasare opreste lanterna.

Utilizare Lanterne LED Profesionale:

Lanternele cu LEDuri sunt economice si confera Putere de Iluminare si Focalizare. Comoditate in utilizare si transport, lasand mainile libere, cu ajutorul multiplelor accesorii de pozitionare. Lanternele cu LED isi gasesc utilitatea intr-o multitudine de activitati: la pescuit, in curte si gradina, in masina, in actiuni de cautare si salvare, paza si securitate, paza perimetru, la reparatii in atelier, service auto ori garaj, in camping ori plimbari si catarat pe munte.

Diverse culori, disponibile in functie de lot si de stoc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura