Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4492)

Lampa de lucru solara cu COB led 3w si tub luminos, slot USB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei
Cod produs
EC36860
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa de lucru cu panou solar, lanterna rotunda cu COB LED 3W, tub luminos circular tip neon si panou Slot USB Power Bank, cu suport asezare si maner agatatoare COB Work Lights MX-815-1, W815-1.

Aceasta lanterna este necesara in trusa dvs de scule. O puteti numi o lumina de lucru, dar nu este doar o lumina de lucru. Puteti sa o folositi pentru camping, reparatii auto, calatorii, uz casnic, intreruperi de alimentare si situatii de urgenta.

Lampa de lucru este ideala pentru orice activitate, care necesita sau nu maini libere.

Dotata cu un COB LED de 3W cu diametrul de 2cm, un tub luminos rotund tip neon, ofera o iluminare puternica, pe suprafata mare.

Dimensiuni: ~ 17.5x13.5x4.5cm corp lampa; ~2cm COB LED; 9.5cm diametru tub luminos circular; 3.5x1.5cm panou semnalizare.

Dispune de incarcare Solara prin intermediul panoului solar de pe spate ( 4x3.5cm ) si de cablu de incarcare Usb, inclus in colet.

Incorporeaza un slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile.

Lampa LED de Lucru este dotata cu 4 faze luminoase, activate prin apasari succesive alea butonului de On/Off, Lampa LED de Lucru este dotata cu 2 faze luminoase, activate prin apasari succesive alea butonului de On/Off, pozitionat in partea dreapta a lampii.

La prima apasare a butonului se va activa prima faza de iluminare, in care se aprinde faza luminoasa a tubului circular tip neon, apoi la a 2-a apasare a butonului lampa se stinge, urmand ca la o a 3-a apasare sa fie activata faza luminoasa a COB Led-ului central. De asemenea, a 4-a apasare, opreste lanterna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura