Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4281)

Lampa de lucru COB LED 3W cu Bec LED 1W si Slot USB 220V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei
Cod produs
EC38336
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa de lucru COB LED 3W integrat si cu bec LED 1W detasabil, pe fir, cu agatatoare metalica, incorporeaza Slot USB Power Bank, dispune de maner agatatoare si se alimenteaza prin intermediul unui cablu inclus, direct la priza 220V, model LL-5808B.

Aceasta lanterna este necesara in trusa dumneavoastra de scule, o puteti numi o lumina de lucru, dar intrebuintarea sa nu se limiteaza la atat. Puteti sa o folositi pentru camping, reparatii auto, calatorii, uz casnic, etc.

Lampa de lucru este ideala pentru orice activitate, care necesita sau nu maini libere.

Dotata cu un COB LED de 3W 6x1cm, lanterna vine insotita si de un bec LED 1W, detasabil, pe fir de aprox. 3m, cu agatatoare metalica.

Dimensiuni:
~ 16.5x9.5x3.5cm corp lampa;
~6x1cm COB LED;
~3m lungime fir bec; 14.5cm diametru palarie bec Led

Dispune de Cablu de incarcare 220V, (inclus in colet), insa, pe corpul lanternei exista si o mufa pentru conectarea unui Panou solar (nu este inclus).

Incorporeaza un slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile, regasit pe partea laterala a produslui.

Pentru lanterna COB Led, exista pe partea laterala, un buton separat, pentru a aprinde faza luminoasa a acestuia.

Pe partea frontala, se regaseste intrarea pentru conectarea Becului cu Led, in vecinatatea caruia se gaseste si butonul de ON/OFF pentru faza luminoasa a acestuia.

Utilizare Lanterne LED Profesionale:
Lanternele cu LEDuri sunt economice si confera Putere de Iluminare si Focalizare. Comoditate in utilizare si transport, lasand mainile libere, cu ajutorul multiplelor variante de pozitionare. Lanternele cu LED isi gasesc utilitatea intr-o multitudine de activitati: la pescuit, in curte si gradina, in masina, in actiuni de cautare si salvare, paza si securitate, paza perimetru, la reparatii in atelier, service auto ori garaj, in camping ori plimbari si catarat pe munte.

Diverse culori, disponibile in functie de lot si de stoc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura