Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Stick USB transfer de pe telefon mobil pe Card Micro SD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83 lei
Brand
EC38863
Pe stoc
Da
Descriere
Dispozitiv flash drive pentru transfer rapide de date din telefonul mobil pe card micro SD (nu este inclus), incorporeaza 4 mufe, iPhone Lightning, mufa tip C, Micro USB si USB, este ideal pentru a elibera memoria telefonului sau a tabletei oriunde te-ai afla, pentru a putea realiza in continuare fotografii, fara a avea nevoie de laptop, cablu sau acces la Internet.

Cu ajutorul Mufei USB puteti citi datele memorate pe cardul Micro SD direct pe laptopul dumneavoastra, fara a mai fi nevoie de un adaptor cititor de carduri.

Produsul suporta card-uri MICRO SD cu o memorie de max. 128GB.

Instructiuni de utilizare:
Introduceti cardul de Micro SD (max. 128GB- NEINCLUS) in locasul special destinat, in dreptul mufei USB.

In functie de telefonul dumneavoastra, folositi mufa corespunzatoare- iPhone mufa Lightning, Mufa tip C sau mufa Micro USB.

Atunci cand mufa dispozitivului a fost introdusa in telefon, in mod automat, gadget-ul va afisa pe ecran fie o notificarelegata de aplicatia pe care este necesar sa o downloadati in telefon, pentru a incepe transferul de date, fie va intra direct in fisierele telefonului, exact asa cum se comporta un laptop atunci cand este introdus un stick usb.

Odata descarcata aplicatia in telefonul mobil, puteti intra in aceasta, si puteti incepe copierea fisierelor.

De asemenea, daca nu aveti nevoie de aplicatie( depinde de modelul de telefon utilizat), puteti incepe copierea directa a fisierelor.
Daca doriti transferul de date de pe cardul Micro SD in laptop, puteti folosit capatul cu mufa USB pentru a il introduce in pc si a incepe transferul de date.

ATENTIE! PENTRU A NU RISCA PIERDEREA DATELOR DUMNEAVOASTRA SE RECOMANDA SA OPTATI PENTRU UN CARD MICRO SD DE FOARTE BUNA CALITATE!

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura