Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Storcator manual de fructe prin presare la rece HX0899

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83 lei
Brand
EC29760
Pe stoc
Da
Descriere
Storcator manual de fructe si legume moi, prin presare la rece HX-0899, presa mecanica manuala cu melc. Aparat manual de stoarcere fructe si legume prin presare la rece, pentru pastrarea tuturor vitaminelor si mineralelor. Se obtin astfel sucuri proaspete si neoxidate din legume moi, germeni si verdeturi sau fructe moi.

Storcatorul manual multifunctional reprezinta o presa la rece, care are aceleasi intrebuintari ca si aparatele costisitoare. Consumul de legume si fructe prezinta numeroase avantaje pe care trebuie sa invatam sa le valorificam. Legumele si fructele sunt unica sursa de vitamina C pentru organism, foarte importanta pentru mentinerea starii de sanatate, a capacitatii de munca si a unei rezistente normale fata de boli.

Cu ajutorul storcatorului manual Juicer HX0899, obtineti rapid suc de fructe proaspat. De asemenea, acest storcator Juicer HX 0899 este usor si compact, iar datorita faptului ca este manual il puteti lua cu dumneavoastra la camping sau intr-o vacanta de weekend, departe de casa.

Lucrul special care face ca storcatorul sa fie multifunctional, se datoreaza faptului ca acesta vine implicit cu o sita pentru tocat si macinat (condimente, fructe congelate, nuci, migdale, soia, gheata, ierburi, cafea).

Calitatile sucului obtinut prin presare la rece:

Sucul nu iese oxidat
Sucul isi pastreaza vitaminele, culorile vii si naturale
Gustul este mult mai intens
Textura sucului ramane aceeasi pe intreaga durata de depozitare in frigider sau diferite recipiente din sticla

Sucul se poate pastra pana la 24 de ore la frigider, dar se recomanda consumul cat mai rapid, pentru a beneficia de calitatile sucului proaspat.
Dimensiuni 23 x 11 x 20cm
Greutate (kg) ~ 0.85
Culoare: verde.

Sistem alunecare din cauciuc, tip ventuza actionata de butonul de strangere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura