Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Lanterna frontala COB LED 3W cu baterii CH2016

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei
Brand
EC30807
Pe stoc
Da
Descriere
Lanterna frontala cu COB LED 3W cu baterii CH2016. Lanterna de cap CH-2016 utilizeaza cea mai noua si eficienta metoda de iluminat, LED-ul tip COB (Chip On Board). COB LED ofera o emisie uniforma a luminii, urmand a inlocui curand tehnologia invechita a primelor LED-uri.

Daca va ganditi sa cumparati o lanterna de cap, modelul de lanterna frontala cu COB LED este recomandarea noastra. De ce? Pentru ca, desi este o lanterna cu pret mic, ofera mult mai mult decat costa. Flux luminos intens si uniform, va scuteste de incarcarile obligatorii la minim 3 luni pe care le necesita o lanterna cu acumulator, este usoara si economica. Ideala sa o purtati oriunde cu dumneavoastra: in autoturism, la pescuit, in drumetii si camping, la explorarea pesterilor, escaladari montane, la tara etc.

Alimentata la 3 baterii tip AAA 1.5V, furnizeaza un flux luminos puternic si distribuit uniform.

Economica, autonomia poate fi de pana la 4 - 5 ore in continuu, in functie si de bateriile utilizate. Utilizarea ocazionala mareste considerabil autonomia. Nu uitati sa scoateti bateriile, daca nu folositi lanterna de cap pentru o perioada indelungata.

Bateriile nu sunt incluse. Pentru a monta bateriile, intai apasati butonul care va ajuta sa scoateti capacul. Acesta este situat pe partea opusa butonului On/Off. Respectati polaritatile indicate.

Trei faze de iluminare, activate prin apasarea sucesiva a butonului cauciucat de Pornit / Oprit: 3W, 1W si Faza Intermitenta 3W. A patra apasare opreste lanterna.

Corpul lanternei este fabricat din plastic ABS.

Curea elastica pentru prinderea pe frunte.

Temperatura de functionare: -20 ... +50 grade Celsius.

Greutate: ~35 grame.

Dimensiuni lanterna de cap: 6.5 x 4.5 x 2.5 cm.

Dotata cu curea elastica, cu prindere pe frunte si crestet.

Capul lanternei poate fi ajustat la 180 de grade.

Nu folositi si nu depozitati lanterna in umezeala excesiva sau la temperaturi extreme.

Lungime raza luminoasa: 50 metri, 80LM.

Setul nu include baterii.

Lanternele pot avea diverse culori, se trimit aleatoriu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura