Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Baterie externa Power Bank 3 USB, lanterna LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei
Brand
EC30883
Pe stoc
Da
Descriere
Baterie externa Power Bank CZY cu 3 USB 1A, Lanterna LED, lumina UV, inscriptionata cu 20000mAh. Incarca acumulatorul unui iPhone de maxim 2 2.5 ori.

Ideal pentru incarcarea de urgenta a telefoanelor si a dispozitivelor mobile, dar si pentru iluminat. CU ajutorul becului UV, puteti verifica banii, testand autenticitatea si elementele de siguranta ale bancnotelor.

Acumulatorul Extern pentru Urgente poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V.
Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, Alcatel, Allview, LG etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra.
Patru LED-uri albastre de indicare a starii bateriei: 25 / 50 / 75 / 100 %.
Pentru a incarca un dispozitiv, conectati-l la Mobile Power Bank si porniti bateria externa, apasand scurt pe butonul de Pornire / Oprire. Trei sloturi USB 5V 1A, pentru incarcarea simultana a pana la trei dispozitive mobile.

Aparatul se incarca la USB, prin cablul inclus (Micro USB to USB). Se introduce in dispozitiv mufa cu micro USB, careia i se ataseaza cablul cu USB.
Caracteristici Baterie Externa Telefon si Tableta:
Capacitate inscriptionata de fabricant: 12000 mAh
Input : 5V 1A
Output 1,2,3: 5V-1A
Greutate: ~ 280 grame. Dimensiuni ~ 15 x 6 x 2 cm
Puteti incarca telefonul mobil la acumulatorul extern folosind propriul sau cablu de incarcare cu mufa USB.
Bateria externa se incarca in ~ 8 10 ore. Dispozitivul este complet incarcat cand totate cele 4 indicatoare stau aprinse, fara a mai clipi.
Are iesire pentru 3 porturi USB de 1 Amper, ceea ce insemna ca se pot alimenta 3 device-uri simultan.
Este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc. Poate substitui cu succes alimentatorul auto, de asemenea are si lanterna cu LED, incorporata. Power Bank-ul este dotat si cu Lumina UV, pentru detectat banii falsi.
Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim. Nu e recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid.
Diverse culori, disponibile in frunctie de stoc. Fabricat din plastic.

Bateria Externa are si lanterna cu LED, incorporata. Mini lanterna se aprinde / stinge la apasarea rapida, de doua ori, a butonului. Incarcarea incepe dupa conectarea cablului de incarcare si dupa ce se apasa scurt butonul On/Off. Lumina UV se aprinde / se stinge la apasarea lunga a butonului.

Diverse culori.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura