Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Baterie externa Power Bank 3 USB DNPcell, lanterna LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83 lei
Brand
EC32060
Pe stoc
Da
Descriere
Baterie externa Power Bank DNPcell cu 3 sloturi USB, display LCD, lanterna LED, lumina UV, inscriptionata cu 10000mAh. Atunci cand este complet incarcat, poate incarca acumulatorul unui iPhone de ~ 2 2.5 ori.

Ideal pentru incarcarea de urgenta a telefoanelor si a dispozitivelor mobile, dar si pentru iluminat. Cu ajutorul becului UV, puteti verifica banii, testand autenticitatea si elementele de siguranta ale bancnotelor.

Acumulatorul Extern pentru Urgente poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V.
Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, Alcatel, Allview, LG, etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra.
Afisaj LCD pentru procentul de incarcare al acumulatorului.

Pentru a incarca un dispozitiv, conectati-l la Mobile Power Bank si porniti bateria externa, apasand scurt pe butonul de Pornire / Oprire. Trei sloturi USB 5V 1A, 2A si 2.1, pentru incarcarea simultana a pana la trei dispozitive mobile.

Aparatul se incarca la USB, prin cablul inclus (Micro USB to USB). Se introduce in dispozitiv mufa cu micro USB, careia i se ataseaza cablul cu USB.
Caracteristici Baterie Externa Telefon si Tableta:
Capacitate inscriptionata de fabricant: 10000 mAh
Input : 5V 1A, 5V 2A
Output 1,2,3: 5V-1A (1), 2A ( 2 ), 2.1Ah (3).
Greutate: ~ 280 grame. Dimensiuni ~ 15.4 x 6.3 x 2.2 cm
Puteti incarca telefonul mobil la acumulatorul extern folosind propriul sau cablu de incarcare cu mufa USB.
Bateria externa se incarca in ~ 8 10 ore. Dispozitivul este complet incarcat cand procentajul arata stabil 100%.

Are iesire pentru 3 porturi USB, ceea ce insemna ca se pot alimenta pana la 3 device-uri mobile simultan.
Este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc.

Bateria externa poate substitui cu succes alimentatorul auto, de asemenea are si lanterna cu LED, incorporata. Lanterna se aprinde si stinge apasand lung butonul. Power Bank-ul este dotat si cu Lumina UV, pentru detectat banii falsi. Lampa cu LED UV se aprinde si se stinge apasand rapid, de doua ori, butonul de pornit/oprit. Lanterna si lampa UV pot functiona atat simultan, cat si separat.

Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim. Nu se recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid.

Diverse culori, disponibile in frunctie de stoc. Fabricat din plastic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura