Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Stop led biciclete cu proiectie laser

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei
Brand
EC35825
Pe stoc
Da
Descriere
Stop led biciclete cu proiectie laser

Stop 5 LED-uri Rosii cu proiectie laser culoar de siguranta, semnalizare biciclete, Laser Tail Light este ideal pentru o plimbare in siguranta cu bicicleta pe timp de noapte.

Acest stop pentru bicicleta dispune de 5 leduri foarte luminoase si 2 lasere rosii care lumineaza sub forma a 2 linii pe langa bicicleta pentru delimitarea unui culoar de siguranta, marcand o distanta maxima de apropiere a autoturismelor.

Stopul incorporeaza doua surse de lumina 5 LED si 2 raze laser.

Functioneaza atat ca lumina de semnalizare, dar si proiecteaza in acelasi timp un culoar luminos lateral, pentru o siguranta sporita.

Cele doua sisteme pot functiona simultan sau separat.

Stopul furnizeaza o lumina laser stralucitoare, care nu este afectata de iluminatul stradal si care are o vizibiliate sporita.

Stopul cu leduri si lumini este un semnalizator ce se poate adapta pe orice bicicleta datorita sistemului de prindere ajustabil. Instalarea acestui stop luminos pe bicicleta nu necesita unelte.

Atat stopul cu Led-uri cat si razele laser dispun de mai multe faze luminoase, activate din 2 butoane separate, LED si LASER.

Stopul incorporeaza 7 faze luminoase (mod continuu, intermitent, diverse jocuri de lumini), iar laserul are 2 moduri de iluminat, continuu si intermitent.

Stopul are ca sistem de prindere inclus un inel tip colier, realizat din material plastic cauciucat ce ii confera maleabilitate si prevazut cu o bucata de plastic siliconat pentru protectia bicicletei impotriva urmelor lasate de suport.

Utilizeaza doua baterii de tip AAA( neincluse)

Pachetul contine stopul si suportul de prindere.

Dimensiunu Stop: 7x8x2.5cm

Culoarea poate diferi, in functie de stocul si de lotul disponibil.

Atentie
A se evita contactul razei laser direct cu ochii !

ATENTIE! ACEST PRODUS NU ESTE O JUCARIE! ESTE UN PRODUS DESTINAT ADULTILOR! SE RECOMANDA EVITAREA CONTACTULUI DIRECT AL PRIVIRII CU RAZA LASER!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura