Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
180 pareri

Sterilizator ultrasonic ustensile saloane cosmetica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

347 lei
Brand
EC36949
Pe stoc
Da
Descriere
Sterilizator ultrasonic ustensile saloane cosmetica si tatuaje YM7810, este ideal pentru sterilizarea rapida si sigura a instrumentelor de manichiura, a instrumentelor de cosmetica, a foarfecelor de tuns si a instrumentelor pentru tatuaje, reprezinta solutia perfecta pentru saloanele profesionale.

Sterilizatorul este antigermeni si antibacterian, ideal pentru sterilizarea rapida si sigura a instrumentelor de manichiura, bijuteriilor, periutelor de dinti sau chiar tacamuri. Influenta ultrasunetelor creeaza multe bule mici, acestea lovesc constant suprafata obiectelor si ajuta la o curatare in profunzime.

Sterilizatorul garanteaza distrugerea uscata a germenilor si bacteriilor care apar pe accesorii la locul de munca, in conditii normale de igiena si curatenie.

Caracteristici sterilizator UV cu trapa:

Sterilizatorul cu ultrasunet produce unde de 42000 Hz. In aparat, turnati apa si adaugati produse de curatare si apasati butonul ON. Ustensilele care trebuie curatate trebuie acoperite in totalitate cu apa.

Cu ajutorul sterilizatorului cu ultrasunete puteti igieniza bijuterii, ceasuri, ochelari, CD-uri, DVD-uri, obiecte metalice. Aparatul dispune de un timer de 90/180/280/380/480s.

Tipul produsului: sterilizator cu ultrasunete
Capacitate: 750 ml
Frecventa ultrasonica: 42000 Hz
Masa: 1kg
Dimensiuni: 210x158x125mm

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura