Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Corp de iluminat exterior lampa solara LED 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215 lei
Brand
EC38099
Pe stoc
Da
Descriere
Corp de iluminat stradal, gradina, exterior lampa led 10w cu panou solar incorporat, dispune de un senzor de lumina si de miscare, ideal pentru iluminarea zonelor intunecate, fie in gradina, in fata garajului, pe strada, in depozit sau chiar in fata intrarii in diverse cladiri.

Corp de iluminat cu Led 10W Alb Rece, dispune de suport metalic de prindere, cu alimentare realizata prin intermediul panoului solar.

Carcasa corpului de iluminat este din plastic.

Incorporeaza un Buton de On/Off in partea inferioara in vecinatatea suportului de prindere, care odata apasat permite led-urilor sa fie alimentate.

Dupa apasarea butonului, atunci cand este zi, datorita senzorului de lumina, led-urile vor fi stinse, urmand sa se aprinda in mod automat la detectarea intunericului. Pe durata zilei, lampa sta oprita pentru a capta lumina si a se incarca acumulatorul.

Atunci cand lampa este aprinsa si nu se detecteaza miscare, intensitatea led-urilor va fi mai scazuta, urmand ca aceasta sa creasca doar in momentul in care se va detecta activitate. Aceasta scadere a intensitatii este menita sa protejeze si sa sporeasca autonomia.

Pentru a opri lampa este necesara comutarea butonului in pozitia OFF.

Culoare LEDuri: alb rece

Autonomie~

Dimensiuni :

Panou solar: 29x17cm

Totale corp lampa: 32.5x18x6cm

Utilizari:
Iluminare in cluburi, baruri, hoteluri, restaurante, parcari, vitrine pentru expus produse, cladiri istorice si moderne, garaje, curti, hale, magazine, gradini, etc.
Se poate folosi pentru iluminarea panourilor publicitare.
Mai poate fi folosit si pentru a pune in evidenta sculpturi, tablouri, galerii de arta,panouri publicitare etc.
Mediu rezidential, casnic, industrial, comercial.
Culoarea poate diferi in functie de lotul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura