Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Umidificator aer iluminat bec LED color 400ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei
Brand
EC38985
Pe stoc
Da
Descriere
Umidificator aer, iluminat LED Multicolor, in forma de bec, capacitate 400ml, alimentare USB, cu buton On/Off pe fir, ideal pentru orice camera, pentru a purifica aerul si a da o aroma subtila, oferind totodata si un deosebit efect vizual.

Produsul este in forma unui bec clasic, cu pietricele si palmieri artificiali pe post de decor, avand un efect extraordinar in orice casa.

Turnati apa si adaugati daca doriti in aceasta si esentele preferate, apoi aranjati si elementele de decor in interiorul becului, iar acesta pe langa faptul ca va alunga mirosurile neplacute, va reprezenta o minunata piesa de decor, cu efect vizual special, datorita jocurilor de lumini si a decoratiunilor interioare.

In pachet gasiti atat becul, cat si elementele de decor pe care le puteti fixa in interiorul jucariei.

Umidificatorul este alimentat prin cablu USB si astfel poate fi folosit atat la birou, cat si acasa, conectat la laptop sau la priza printr-un adaptor USB.

Este foarte usor de folosit: apasati o data pentru un puf, apasati si tineti 2 secunde pentru a aprinde lampa si puteti sa va bucurati de jocurile de lumini. Apasati lung 5 secunde daca doriti sa opriti lampa.

Culoarea aparatului cat si a accesoriilor detasabile poate diferi usor in functie de lotul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura