Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Baterie externa Mobile Power Bank 11200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

78 lei
Brand
EC16560
Pe stoc
Da
Descriere
Baterie Externa Mobile Power Bank 11200 FC-8023 FC8023 Smart Power Bank datata cu 12000mah.

Incarca bateria unui iPhone de ~ 2 ori.

Mobile Power Bank 11200mAh, alimentator Portabil, sursa portabila pentru Telefon mobil, tableta sau alte device-uri portabile.

Poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V.

Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, SONY ERICSSON, LG.

Patru LED-uri albastre de indicare a starii bateriei: 25 / 50 / 75 / 100 %.

Pentru a incarca un dispozitiv, conectati-l la Mobile Power Bank si porniti bateria externa, apasand scurt pe butonul de Pornire / Oprire. Telefoanele mobile si dispozitivele cu capacitate mai mica a bateriei se conecteaza la 5V 1A, iar tabletele si dispozitivele cu capacitate mare a bateriei, la 5V 2.1A.

Aparatul se incarca la USB.

Pentru a aprinde / stinge mini-lanterna cu LED, se apasa lung pe butonul de Pornire / Oprire al aparatului.

Caracterestici Baterie Externa Telefon si Tableta:

Capacitate inscriptionata de fabricant: 11200 mAh

Input : 5V 1A

Output 1: 5V-1A

Output 2: 5V-2.1A

Greutate: 250 grame

Se incarca in ~ 8 - 10 ore.

Are iesire pentru 2 porturi USB pe 1 Amper si respectiv 2 Amperi, ceea ce insemna ca se pot alimenta 2 device-uri simultan.

Este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc. Poate substitui cu succes alimentatorul auto, de asemenea are si lanterna cu LED, incorporata.

Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim. Nu e recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid.

12000mah In functie de lot, poate contine si 6 mufe de incarcare si un cablu USB pentru alimentarea acumulatorului extern. In lipsa acestora, utilizati cablul de incarcare al telefonului dumneavoastra.

Culoare: alb, negru, albastru, verde etc., disponibile in functie de stoc si de lot.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura